Γιώργος Παπαδάκης για "Survivor": «Δεν κατηγορώ όσους το παρακολουθούν! Καταδικάζω το πάθος και την ένταση που ορισμένοι...» (Video)

Ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και μεταξύ άλλων, μίλησε για το "Survivor".

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τόνισε για το reality επιβίωσης «Το "Survivor" είναι μία φοβερή επιτυχία για το ΣΚΑΪ και μπράβο τους! Σκίζει, κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και το παρακολουθεί πάρα πολύς κόσμος... Εγώ δεν θα καταδικάσω κάνεναν από αυτούς που βλέπουν το "Survivor". Εγώ καταδικάζω το πάθος και την ένταση που ορισμένοι από αυτούς που παρακολουθούν "Survivor" λένε να πεθάνει το παιδί του Χανταμπάκη, να δολοφονήσουν τον Χούτο, τι θα κάνουν στον Ντάνο... Κι εγώ που και που το βλέπω! Στεναχωρήθηκα όταν έφυγε η Κολιδά! Δεν μπορούσα να κατηγορήσω αυτά τα 2.000.000 κόσμου που βλέπει το "Survivor", εγώ είπα ότι αυτοί οι άνθρωποι που παθιάζονται, δεν έχουν προβλήματα; Δεν είναι άνεργα παιδιά; Λέω αυτοί οι άνθρωποι αύριο μεθαύριο θα ψηφίσουν για να εκλέξουμε νέα κυβέρνηση; Αυτό εννοούσα και όχι ότι δεν πρέπει να ψηφίζουν τα 2.000.000 που βλέπουν "Survivor"...».

Δείτε το απόσπασμα...

Δειτε Επισης