Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστού Έλληνα: «Γεννήθηκα ως

Η συγκλονιστική εξομολόγηση πασίγνωστού Έλληνα: «Γεννήθηκα ως "αγνώστου πατρός"...»

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο πολύ γνωστός Έλληνας, με αφορμή την ημέρα του Πατέρα, σε κείμενο που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook.

«Στο ληξιαρχείο του Ρεθύμνου, όπου γεννήθηκα, τον Δεκέμβριο του 1959, καταχωρίστηκα ως "αγνώστου πατρός"» ανέφερε ο Πέτρος Τατσόπουλος, ενώ συμπλήρωσε «Αργότερα, όταν υιοθετήθηκα και μεταφέρθηκαν τα στοιχεία μου στο ληξιαρχείο της Αθήνας, στη θέση του "αγνώστου πατρός" αναγράφηκε ο Ευάγγελος Τατσόπουλος -και αυτόν, αναμφίβολα, θεωρώ πατέρα μου (πέθανε το 1978) και θα εξακολουθώ να τον θεωρώ ακόμη και στην (όσο περνάει ο καιρός και πιο) απίθανη περίπτωση που εμφανιζόταν αύριο μπροστά μου ο "άγνωστος πατέρας"».

Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός τόνισε στη συνέχεια πως δεν νιώθει εξαίρεση, αν και για πολλά χρόνια, όπως αποκάλυψε, αναλώθηκε σε υποθέσεις σχετικά με τον φυσικό του πατέρα. «Ασφαλώς, όπως όλα τα υιοθετημένα παιδιά, ανάλωσα πολύ χρόνο κι εγώ από τη ζωή μου με "υποθέσεις εργασίας" (εάν ο φυσικός μου πατέρας ήταν εκείνο ή ήταν το άλλο, εάν έπραξε εκείνο ή έπραξε το άλλο κ.ο.κ.) με τη ψευδαίσθηση ότι η προέλευσή σου καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και τον προορισμό σου. Δεν το πιστεύω πια -πάνε, άλλωστε, πολλά χρόνια από τότε που έκανα την τελευταία "υπόθεση εργασίας"» ​ανέφερε.

Δείτε την ανάρτησή του...

Δημοφιλη Αρθρα