Ο Παπακαλιάτης άθελα του επιβεβαίωσε τον χωρισμό Βλάχου-Τριανταφυλλίδου (Video)

Ο Παπακαλιάτης άθελα του επιβεβαίωσε τον χωρισμό Βλάχου-Τριανταφυλλίδου (Video)

Eδώ και λίγο καιρό πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τον  Πάνο Βλάχο να έχουν δώσει τέλος στη σχέση τους. Σύμφωνα με κάποια από αυτά το ζευγάρι ναι μεν χώρισε αλλά συνέχισε να συγκατοικεί ούτως ώστε να μοιράζονται και τα υψηλό κόστος ζωής του L.A.

O  Χριστόφορος Παπακαλιάτης  που για μια ακόμα φορά βρίσκεται στην Αμερική άθελα του με ένα  video που ανήρτησε στο instagram επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι είναι χώρια αλλά από ότι φαίνεται δεν ζουν καν στο ίδιο σπίτι.

Σε αυτό ο ταλαντούχος Χριστόφορος πηγαίνει για τα απαραίτητα  πρωινά ψώνια και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι όπου είναι η  Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο  Πάνος Μουζουράκης  και η κινηματογραφική παραγωγός Δωροθέα Πασχαλίδου.

Εκεί όλοι μαζί παρέα ετοιμάζουν πρωινό και στο video του Χριστόφορου  βλέπουμε να εμφανίζεται και  η Μαρία Σολωμού  μέσω skype στο τηλέφωνο του Πάνου.

Όπως καταλαβαίνετε πουθενά δεν βλέπουμε τον Πάνο Βλάχο.

"Βreakfast at Dodo’s (short film) @dorotheapass @ioannatri@panosmouzourakis and #Wall-E (special guest MariaSolomou via Skype live from Athens)" γράφει ο Χριστόφορος κάνοντας tag σε όλους όσους βρίσκονται στο σπίτι αλλά και πάλι δεν υπάρχει το όνομα του Πάνου.

 

Breakfast at Dodo’s (short film) @dorotheapass @ioannatri @panosmouzourakis and #Wall-E (special guest MariaSolomou via Skype live from Athens)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις 13 Μάι, 2018 στις 12:00 πμ PDT

Δημοφιλη Αρθρα