Ιωάννα Μπέλλα: Αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό μου για το χαστούκι που κάποτε δέχτηκα και απολογούμαι...

Ιωάννα Μπέλλα: Αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό μου για το χαστούκι που κάποτε δέχτηκα και απολογούμαι...

Μπορεί να βρίσκεται στην Μπανγκόγκ για να μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό για τη "Μις Υφήλιος" αλλά τα νέα έφτασαν μέχρι εκεί...

Η Ιωάννα Μπέλλα πληροφορήθηκε το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε η χθεσινή της δήλωση στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για χαστούκι που δέχτηκε στο παρελθόν από σύντροφο της.

"Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα", είπε το μοντέλο προκαλώντας πολλά αρνητικά σχόλια.

Η ίδια με ανάρτηση της στο instagram απολογείται για τον άστοχο-όπως τον αποκαλεί-χαρακτηρισμό της.

"Με λύπη μου, σήμερα, πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρναούτογλου από την πρωινή εκπομπή της κας Σκορδά.

Αναφέρομαι στο σχόλιο μου για το χαστούκι που δέχθηκα κάποτε από σύντροφό μου.  Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε κάμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική.  Οπωσδήποτε αναγνωρίζω τον άστοχο χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησα για το γεγονός και πραγματικά απολογούμαι.

Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου.

Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό κ δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στη συνέντευξη προσπάθησα-ατυχώς-να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό και ανάλαφρο ύφος.

Αυτή η δυσάρεστη εμπειρία στιγμάτισε τη ζωή μου και πραγματικα΄μου πήρε πολύ καιρό για να την ξεπεράσω.

Λυπάμαι που ξαναήρθε στην επιφάνεια και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.", έγραψε μεταξύ άλλων το μοντέλο στην ανάρτηση του.

 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα