Διπλή διάκριση για το Star στα DigitalMedia Awards 2018

Διπλή διάκριση για το Star στα DigitalMedia Awards 2018

Tην Τρίτη 12 Ιουνίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών,πραγματοποιήθηκε η Τελετή Απονομής των DigitalMediaAwards 2018, τα βραβεία τα οποία διοργανώνει το περιοδικό MarketingWeek της Boussias Communications, με σκοπό να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και δουλειές στις Ψηφιακές Εκδόσεις και Μέσα.

Παρευρέθηκαν περισσότερα από 400 υψηλόβαθμα στελέχη όλου του ψηφιακού οικοσυστήματος και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες, που διακρίθηκαν από την αρμόδια Κριτική Επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας.

Το Star διακρίθηκε για το νέο www.star.gr/tvκαι έλαβε 2 βραβεία. Τιμήθηκε με GOLD  βραβείο στην κατηγορία «Best PersonalizedService» και με BRONZE βραβείο στην κατηγορία «BestResponsiveSite».

Το www.star.gr/tvδημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Atcom, προσφέροντας ένα νέο και σύγχρονο τρόπο κατανάλωσης videoπεριεχομένου μέσω ΟΤΤ. Μέσα σε αυτό το ενιαίο περιβάλλον, είναι διαθέσιμο το πρόγραμμα τουStarμέσω livestreaming αλλά και on-demand, μετά την ολοκλήρωση κάθε εκπομπής. Επί πλέον, ο θεατής μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του προσωπικό κατάλογο εκπομπών, που τον ενδιαφέρουν, μέσω της ενότητας “MyStar”, που βραβεύτηκε με Gold βραβείο.

Τα βραβεία παρέλαβαν για το Star ο Γενικός Διευθυντής κ. Κάρολος Αλκαλάι και η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας κα Ζωρζέτα Ζαχαρτζή.

Ο κ. Αλκαλάι μιλώντας εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι στο μέλλον θα λάβουμε πολλά περισσότερα βραβεία και ευχαρίστησε θερμά την ομάδα του Star, που εργάστηκε για το άρτιο αποτέλεσμα.

 

 

Δημοφιλη Αρθρα