Το καινούριο εξώφυλλο της Gigi Hadid που θα συζητηθεί

Το καινούριο εξώφυλλο της Gigi Hadid που θα συζητηθεί

Η Gigi Hadid φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue και κάνει την πιο τολμηρή φωτογράφηση. Μια φωτογράφηση που ξέρει ότι θα συζητηθεί και μάλλον αυτό είναι το ζητούμενο.

Οι πάνω από 10 εκατομμύρια θαυμαστές της που την ακολουθούν στο Instagram είναι ενθουσιασμένοι με το γυμνό εξώφυλλο που έκανε το «αγγελάκι» της Victoria's Secret, ενώ το περιοδικό έκανε ακόμη ένα εξώφυλλο στο οποίο το μοντέλο είναι ντυμένο.

Στο γυμνό εξώφυλλο όπως αποκαλύπτει η ίδια στο Instagram φοράει μόνο μια γνωστή μάρκα αρώματος ενώ στο ντυμένο εξώφυλλο γράφει χαρακτηριστικά «Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα, δηλαδή να είμαι στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue».

Το διάσημο μοντέλο τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω της όχι μόνο για τα γαλανά μάτια της και το καλλίγραμμο σώμα της αλλά και για το γεγονός ότι έχει καμπύλες σε σχέση με άλλα υπερβολικά αδύνατα μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας.

Η Victoria's Secret σχολιάστηκε ότι έκανε την «υπέρβαση» όσον αφορά το σώμα με το συγκεκριμένο μοντέλο (και μάλλον πολύ καλά έκανε), ενώ πλέον γνωστοί οίκοι μόδας «στέκονται στην ουρά» για μια συνεργασία με την Gigi. Το τελευταίο δε αυτό εξώφυλλο σε ένα τόσο γνωστό και κορυφαίο περιοδικό επιβεβαιώνει πόσο έχει ανέβει η δημοτικότητα της Hadid, η οποία είναι μόλις 20 χρονών και έχει κάνει το κοινό να παραμιλάει. Συνδυάζοντας μισή ολλανδική καταγωγή και μισή καταγωγή από την Παλαιστίνη έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά που την έκανε από μικρή να ξεχωρίσει.

Δημοφιλη Αρθρα