Ευγενία Μανωλίδου:

Ευγενία Μανωλίδου: "Αυτό που είπαν για μένα είνα λάσπη"

Για όλα μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People.

Πάντως, παρότι δεν θα ήθελες ο Άδωνις να είναι πολιτικός, τον έχεις στηρίξει πολύ, ακόμα και στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. Στενοχωρήθηκες που δεν εξελέγη πρόεδρος;

Τον στηρίζω πάντα από την εποχή του ΛΑ.Ο.Σ. και είμαι πάντα μαζί του. Όχι, δεν στενοχωρήθηκα που δεν εξελέγη, θα ήταν ουτοπικό να πιστεύει κανείς ότι ο Άδωνις σε τρία χρόνια θα γινόταν πρόεδρος του κόμματος. Και το ότι έγινε αντιπρόεδρος ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για εκείνον. Δεν με ένοιαζε το αποτέλεσμα, με ένοιαζε να είναι ο Άδωνις καλά.

Πρόσφατα το όνομά σου συζητήθηκε έντονα στη Βουλή σε μια αντιδικία που είχε ο Άδωνις με τον Πολάκη. Πως το διαχειρίστηκες αυτό;

Το να μου πεις ότι έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε έχει να κάνει με την πολιτική και ότι εγώ τάχα μπορώ να διορίσω κόσμο είναι εκτός πραγματικότητας. Είναι λάσπη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι θρασείς και εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Για αυτό και άφησα τη δικαιοσύνη να το χειριστεί. Λοιπόν σε αυτό με βοήθησε η τηλεόραση. Γιατί και εκεί άκουγα πράγματα για μένα που δεν ίσχυαν και έχω γίνει πια «αδιάβροχη».

Συμφωνείς με τις πολιτικές απόψεις του Άδωνι;

Απόλυτα, και εγώ είμαι και λίγο πιο σκληρή από εκείνον. Για αυτό και δεν θα μπορούσα να γίνω πολιτικός, δεν έχω διπλωματία.

Δημοφιλη Αρθρα