Δούκισσα Νομικού: Ο Δημήτρης δεν θέλει να βάφομαι καθόλου κι εγώ θέλω εκείνος να...

Δούκισσα Νομικού: Ο Δημήτρης δεν θέλει να βάφομαι καθόλου κι εγώ θέλω εκείνος να...

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Gala η  Δούκισσα Νομικού μίλησε για το πως είναι η σχέση της με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη  από τότε που απέκτησαν τον γιο τους Σάββα.

Θέλω να τα κάνω όλα εγώ μαζί με τον Δημήτρη, ν’ απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί του. Μέχρι στιγμής είμαι full time μαμά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο κοντά του αυτή την περίοδο. Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα.

Με τον Δημήτρη διαφέρουμε σε πολλά σημεία και αυτό το γεγονός είναι που μας ενώνει. Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον σε απίστευτο βαθμό. Θαυμάζω τα πάντα πάνω του. Την αισιοδοξία του, το μυαλό του, το χαμόγελο του. Οι όποιες διαφωνίες μας έχουν να κάνουν με χαζά πράγματα, π.χ. εκείνος δεν θέλει να βάφομαι καθόλου κι εγώ θέλω να τρώει περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Δημοφιλη Αρθρα