Ελένη Τσολάκη: Αποκαλύπτει το ελάττωμα του συζύγου της Παύλου Πετρουλάκη

Ελένη Τσολάκη: Αποκαλύπτει το ελάττωμα του συζύγου της Παύλου Πετρουλάκη

Η Ελένη Τσολάκη σε συνέντευξη της   στο Page 2 της  Νέας Σελίδας και στον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε μεταξύ άλλων για τη ζωή της  με τον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη.

Τι έχει αλλάξει στη ζωή σας αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είστε παντρεμένοι;

Δεν έχω καταλάβει καμία διαφορά, γιατί έτσι κι αλλιώς ζούσαμε μαζί με τον Παύλο πριν παντρευτούμε. Όλα κυλούν το ίδιο όμορφα. Αλλά παρόλο που δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας, αισθάνομαι ότι είμαστε πιο πολύ μαζί. Από τότε που παντρεύτηκα με τον Παύλο νιώθω ακόμα περισσότερο ότι είναι το άλλο μου μισό.

Πόσο καιρό σού πήρε για να καταλάβεις ότι ο Παύλος είναι ο άνδρας της ζωής σου;

Έξι μήνες. Όσο μεγαλώνεις, χρειάζεται λιγότερο χρόνο για να καταλάβεις τους ανθρώπους. Από πολύ νωρίς, λοιπόν, κατάλαβα ότι «εδώ κάτι ωραίο θα γίνει» και δεν έπεσα έξω.

Αν δεν κάνω λάθος, στους έξι μήνες της σχέσης σας έγινε και η πρόταση γάμου.

Αλήθεια είναι αυτό. Και παρόλο που είχα αυτά τα αισθήματα, δεν περίμενα με τίποτα ότι θα μου έκανε πρόταση γάμου στους έξι μήνες της σχέσης μας ούτε αντιλήφθηκα κάτι.

Πού έγινε η πρόταση γάμου;

Στο σπίτι. Παραδοσιακά, ωραία, αντρικά, όπως πρέπει να γίνεται. Μην με ρωτήσεις όμως άλλες λεπτομέρειες, γιατί είναι μια πολύ δική μας στιγμή που δεν θα ήθελα να τη μοιραστώ.

Δυσκολευτήκατε στην αρχή της συγκατοίκησης;

Ευτυχώς είμαστε και οι δύο της τάξης και της καθαριότητας, οπότε δεν έχει κάποια συνήθεια που να με εκνευρίζει και να ήθελα να την αλλάξει. Το μόνο του ελάττωμα είναι ότι θέλει να κυκλοφορεί με τα παπούτσια μέσα στο σπίτι, κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί εγώ έχω συνηθίσει να τα αφήνω στο χαλάκι του χολ και να φοράω τις παντοφλίτσες μου (γελάει).

 

Δημοφιλη Αρθρα