Μιμή Ντενίση: Είπα στην Μαριτίνα όταν ήταν μικρή

Μιμή Ντενίση: Είπα στην Μαριτίνα όταν ήταν μικρή "«Εμείς δεν έχουμε μπαμπά αλλά έχεις μια μαμά που θα είναι μαμά και μπαμπάς μαζί "

Η Μιμή Ντενίση, μίλησε για τη βιωματική εμπειρία της ως ο μόνος γονέας στην οικογένεια και για την μητρότητα, τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της  στην πρεμιέρα της εκπομπής «συν Αθηνά…», με την Αθηνά Πάσσιου
«Εμείς δεν έχουμε μπαμπά, έχεις μαμά, αλλά έχεις μια μαμά που θα είναι μαμά και μπαμπάς μαζί και θα σε κάνει να είσαι περήφανη. Δεν θα σου λείψει ποτέ τίποτα, θα είμαι πάντα πλάι σου και αν στο μέλλον βρεθεί ένας τόσο καλός σύντροφος που ν’ αγαπάει εσένα όσο εμένα, τότε θ’ αποκτήσεις και μπαμπά».

Η μοναδική μαρτυρία της Μιμής Ντενίση στην εκπομπή «συν Αθηνά…» που προβλήθηκε χθες, Τρίτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 23:45 στην ΕΡΤ2, για πρώτη φορά, έριξε φως σε μία πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά πολλοί συνάνθρωποί μας, τη ζωή ενός γονέα σε μια μονογονεϊκή οικογένεια. Η Δρ. Κοινωνιολογίας Λάουρα Αλιπράντη-Μαράτου, ήταν εκεί για να αναλύσει τα στοιχεία για τα διαζύγια και τις μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα σήμερα. Το θέμα της εκπομπής ολοκληρώθηκε με την μαρτυρία μιας νεαρής μητέρας που μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία της, με σκοπό να ενθαρρύνει κι άλλες γυναίκες που μπορεί να μεγαλώνουν μόνες τα παιδιά τους. 

«Νομίζεις ότι το σημαντικότερο είναι η επιτυχία σου, η δόξα, τα εξώφυλλα, το χειροκρότημα…, αλλά αποκτώντας παιδί όλα τα πράγματα μπαίνουν στη σωστή τους θέση. Η προσφορά και η προσπάθεια να δώσω το καλύτερο σ’ έναν άλλο άνθρωπο είναι το πιο σημαντικό για μένα. Η κόρη μου είναι ο θησαυρός μου» δήλωσε η Μιμή Ντενίση, υπενθυμίζοντας την αξία και τη σημαντικότητα της μητρότητας.

Η εκπομπή  «συν Αθηνά…»προβάλλεται κάθε Τρίτη (ώρα 23:45) στην ΕΡΤ2 και κάθε φορά θα αναλύεται ένα σύγχρονο κοινωνικό θέμα μέσα από την βιωματική περιγραφή ενός διακεκριμένου Έλληνα σε συνδυασμό με την επιστημονική οπτική των ειδικών, αλλά και τις προσωπικές μαρτυρίες συνανθρώπων μας.

 

Δημοφιλη Αρθρα