Αλήθειες με τη Ζήνα

Η αδελφή του καπετάνιου που δολοφονήθηκε στην Κοιλάδα και κατηγορείται η γυναίκα του ξεσπά: Δεν θέλω να την δω... για εμάς είναι η φόνισσα. Να πει την αλήθεια!(Video)
Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΣΠΑ: ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ... ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΝΙΣΣΑ. ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!(VIDEO)
Αποστολή στην Αργολίδα έκανε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". 4 χρόνια μετά τη δολοφονία του καπετάνιου στην Κοιλάδα με κατηγορούμενη τη...
Δειτε Αναλυτικα Η αδελφή του καπετάνιου που δολοφονήθηκε στην Κοιλάδα και κατηγορείται η γυναίκα του ξεσπά: Δεν θέλω να την δω... για εμάς είναι η φόνισσα. Να πει την αλήθεια!(Video)
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος αγνώστων (Video)
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ: ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ (VIDEO)
Η Ζήνα Κουτσελίνη  σε αποστολή  που έκανε στο Αγρίνιο έκανε αναπαράσταση της διαδρομής του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης...
Δειτε Αναλυτικα Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη: Ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος αγνώστων (Video)
 Ειρήνη Λαγούδη: Νέα αυτοψία στη λίμνη που βρέθηκε νεκρή. Δείτε όλη την αναπαράσταση της διαδρομής του θανάτου (Video)
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ: ΝΕΑ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (VIDEO)
Αποστολή στο Αγρίνιο έκανε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".Νέα αυτοψία πραγματοποιήθηκε  στη λίμνη που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη...
Δειτε Αναλυτικα Ειρήνη Λαγούδη: Νέα αυτοψία στη λίμνη που βρέθηκε νεκρή. Δείτε όλη την αναπαράσταση της διαδρομής του θανάτου (Video)
Σκάνδαλο με "μαιμού" ιερείς... Άκυροι 50 γάμοι που τέλεσαν σε κτήμα.Όσα λέει ιδιοκτήτης κτήματος και εκπρόσωπος της εκκλησίας (Video)
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ "ΜΑΙΜΟΥ" ΙΕΡΕΙΣ... ΑΚΥΡΟΙ 50 ΓΑΜΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΚΤΗΜΑ.ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (VIDEO)
Σκάνδαλο με μαϊμού ιερείς Ανυπόστατοι τουλάχιστον 50 γάμοι που πραγματοποιήθηκαν σε εκκλησάκι σε κτήμα.Ζευγάρι που πήγε να πάρει...
Δειτε Αναλυτικα Σκάνδαλο με "μαιμού" ιερείς... Άκυροι 50 γάμοι που τέλεσαν σε κτήμα.Όσα λέει ιδιοκτήτης κτήματος και εκπρόσωπος της εκκλησίας (Video)
Η εξομολόγηση του Ευάγγελου Αντώναρου για την απώλεια του αδελφού του Μάνου:Έπρεπε να πω την δυσάρεστη είδηση στην 94χρονη μητέρα μου... (Video)
Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ:ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΗΝ 94ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ... (VIDEO)
Ο Ευάγγελος Αντώναρος σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες για τη Ζήνα" .Ο πόνος για την απώλεια του...
Δειτε Αναλυτικα Η εξομολόγηση του Ευάγγελου Αντώναρου για την απώλεια του αδελφού του Μάνου:Έπρεπε να πω την δυσάρεστη είδηση στην 94χρονη μητέρα μου... (Video)
"Αλήθειες με τη Ζήνα": Δείτε πως το πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη γέμισε αγάπη και ελπίδα με τον μικρό Παναγιωτάκη που επέστρεψε από το Memorial (Video)
"ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ": ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΤΟ ΤΗΣ ΖΗΝΑΣ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΑΠΟ ΤΟ MEMORIAL (VIDEO)
 Στο πλατό της εκπομπής  "Αλήθειες με τη Ζήνα" βρέθηκε σήμερα ο 8 χρονος Παναγιωτάκης μαζίμε τους γονείς του και τον αδελφό του.Το παιδί...
Δειτε Αναλυτικα "Αλήθειες με τη Ζήνα": Δείτε πως το πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη γέμισε αγάπη και ελπίδα με τον μικρό Παναγιωτάκη που επέστρεψε από το Memorial (Video)
Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: Θέλω να μου πουν που έχουν πετάξει το παιδάκι μου (Video)
ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ (VIDEO)
Ξεκίνησε η δίκη για την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου. Σε ζωντανή σύνδεση με τις  "Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε...
Δειτε Αναλυτικα Μητέρα Μάριου Παπαγεωργίου: Θέλω να μου πουν που έχουν πετάξει το παιδάκι μου (Video)
H συγκινητική εξομολόγηση του Παναγιώτη για την Μαργαρίτα που κάηκε στο Μάτι με το έξι μηνών μωρό της:"Της έδινα νερό, αλλά δεν μπορούσε να πιεί, ήταν καμένη.." (Video)
H ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΙ ΜΗΝΩΝ ΜΩΡΟ ΤΗΣ:"ΤΗΣ ΕΔΙΝΑ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΕΙ, ΗΤΑΝ ΚΑΜΕΝΗ.." (VIDEO)
Η Ζήνα  Κουτσελίνη συνάντησε τον Παναγιώτη στο Μάτι. Ο Παναγιώτης έδωσε μάχη με τις φλόγες για ώρες, έσωσε συνανθρώπους του...Το...
Δειτε Αναλυτικα H συγκινητική εξομολόγηση του Παναγιώτη για την Μαργαρίτα που κάηκε στο Μάτι με το έξι μηνών μωρό της:"Της έδινα νερό, αλλά δεν μπορούσε να πιεί, ήταν καμένη.." (Video)
Μάθημα ζωής μας δίνουν η Ειρήνη και ο Ατνάν που παίζουν μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο (Video)
ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΑΤΝΑΝ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΑΜΑΞΙΔΙΟ (VIDEO)
Πρωταθλητές της ζωής που με δύναμη ψυχής κατάφεραν να φτάσουν ψηλά! H  Ειρήνη και ο Ατνάν τ ο ζευγάρι που παίζει μπάσκετ σε...
Δειτε Αναλυτικα Μάθημα ζωής μας δίνουν η Ειρήνη και ο Ατνάν που παίζουν μπάσκετ σε αναπηρικό αμαξίδιο (Video)
Φωτιά στο Μάτι- Ερωτήσεις που ζητάνε απαντήσεις: Τι κρύβουν οι 8 σάκοι στο νεκροταφείο του Σχιστού;(Video)
ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ- ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ 8 ΣΑΚΟΙ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΙΣΤΟΥ;(VIDEO)
Μία αποκάλυψη βόμβα  έκανε σήμερα στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" ο  ΓιώργοςΚαραϊβάζ!! Μια είδηση ΣΟΚ για το μεγάλο θέμα της πυρκαγιάς...
Δειτε Αναλυτικα Φωτιά στο Μάτι- Ερωτήσεις που ζητάνε απαντήσεις: Τι κρύβουν οι 8 σάκοι στο νεκροταφείο του Σχιστού;(Video)
Συγκινεί η ιστορία του Αναστάση και της Δώρας που το σπίτι τους κάηκε στο Μάτι-Ένα εύρημα στις στάχτες τους δίνει ελπίδα για μια νέα αρχή (Video)
ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ-ΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ (VIDEO)
Oι "Αλήθειες με τη Ζήνα" και η Εύη Γιαρκιά συνάντησαν  τον Αναστάση και τη Δώρα από το Μάτι και η ιστορία τους συγκλονίζει....Το σπίτι...
Δειτε Αναλυτικα Συγκινεί η ιστορία του Αναστάση και της Δώρας που το σπίτι τους κάηκε στο Μάτι-Ένα εύρημα στις στάχτες τους δίνει ελπίδα για μια νέα αρχή (Video)
Σοκάρει η υπόθεση του πατέρα που φέρεται να βίαζε την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση. Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας (Video)
ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ (VIDEO)
Φρίκη στην Πέλλα! Πατέρας φέρεται να βίαζε και να ασελγούσε στην κόρη του με νοητική υστέρηση.Τον έπιασε στα πράσα η σύζυγός του! Σε...
Δειτε Αναλυτικα Σοκάρει η υπόθεση του πατέρα που φέρεται να βίαζε την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση. Όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας (Video)
Οι φίλοι της Ρίκας Βαγιάννη την θυμούνται και συγκινούν: Στην εντατική ήταν όμορφη σαν άγγελος... (Video)
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΡΙΚΑΣ ΒΑΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ: ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ... (VIDEO)
Η Ρίκα Βαγιάνη έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα περίπου σε ηλικία 56 ετών, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Το πηγαίο χιούμορ...
Δειτε Αναλυτικα Οι φίλοι της Ρίκας Βαγιάννη την θυμούνται και συγκινούν: Στην εντατική ήταν όμορφη σαν άγγελος... (Video)
Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του γιατρού στην Κρήτη-Τι θα ζητήσει η οικογένεια του (Video)
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ-ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ (VIDEO)
Ραγδαίες είναι οι  εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 62χρονου καρδιολόγου στη Σητεία, με κατηγορούμενους τη 38χρονη σύζυγό του και...
Δειτε Αναλυτικα Συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του γιατρού στην Κρήτη-Τι θα ζητήσει η οικογένεια του (Video)
Συγκινεί ο πατέρας της αδικοχαμένης δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά: Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν η γυναίκα μου, μου είπε πως πέθανε το παιδί μας (Video)
ΣΥΓΚΙΝΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΝΑΤΑΣΑΣ ΒΑΡΕΛΑ: Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ (VIDEO)
Για πρώτη φορά μετά το θάνατο της, ο πατέρας της Νατάσας Βαρελά, της δημοσιογράφου που πέθανε στις 19 Αυγούστου, άνοιξε την καρδιά του στη Ζήνα...
Δειτε Αναλυτικα Συγκινεί ο πατέρας της αδικοχαμένης δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά: Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν η γυναίκα μου, μου είπε πως πέθανε το παιδί μας (Video)
Πρεμιέρα έκαναν οι "Αλήθειες με τη Ζήνα": Όσα είπε με νόημα η παρουσιάστρια στην έναρξη (Video)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ": ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΜΕ ΝΟΗΜΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ (VIDEO)
Πρεμιέρα για τέταρτη σεζόν έκανε σήμερα η Ζήνα Κουτσελίνη και η εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα". Η παρουσιάστρια με ένα κομψό σύνολο...
Δειτε Αναλυτικα Πρεμιέρα έκαναν οι "Αλήθειες με τη Ζήνα": Όσα είπε με νόημα η παρουσιάστρια στην έναρξη (Video)
Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι "Αλήθειες" της επιστρέφουν για 4η χρονιά! Πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου
Η ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΛΗΘΕΙΕΣ" ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΓΙΑ 4Η ΧΡΟΝΙΑ! ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» θα αποτυπώνει καθημερινά, για  4η συνεχή χρονιά, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, τη δική σας Αλήθεια μέσα...
Δειτε Αναλυτικα Η Ζήνα Κουτσελίνη και οι "Αλήθειες" της επιστρέφουν για 4η χρονιά! Πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου
H Paris Hilton αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για εκείνη και απάντησε στο αν θα παντρευτεί στη Μύκονο (Video)
H PARIS HILTON ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ (VIDEO)
Η Πάρις Χίλτον  τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Μύκονο για διακοπές και μαζί της είναι ο αρραβωνιαστικός της, Κρις Ζίλκα, ο οποίος είναι...
Δειτε Αναλυτικα H Paris Hilton αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να μάθουμε για εκείνη και απάντησε στο αν θα παντρευτεί στη Μύκονο (Video)
Ζήνα Κουτσελίνη: Φινάλε με χαμόγελο και ένα τρυφερό μήνυμα στους τηλεθεατές!Video)
ΖΗΝΑ ΚΟΥΤΣΕΛΙΝΗ: ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΥΦΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ!VIDEO)
Αυλαία για την φετινή τηλεοπτική σεζόν έριξε σήμερα η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". Η Ζήνα Κουτσελίνη  μετά από μια πολύ...
Δειτε Αναλυτικα Ζήνα Κουτσελίνη: Φινάλε με χαμόγελο και ένα τρυφερό μήνυμα στους τηλεθεατές!Video)