Αλήθειες με τη Ζήνα

 H επίσημη σελίδα για την Ειρήνη Λαγούδη και τα περίεργα παιχνίδια στο fb-Όλες οι λεπτομέρειες (Video)
H ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ FB-ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (VIDEO)
Στην σημερινή εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" παρουσιάστηκε αποκλειστικά η επίσημη σελίδα που δημιούργησαν οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας...
Δειτε Αναλυτικα H επίσημη σελίδα για την Ειρήνη Λαγούδη και τα περίεργα παιχνίδια στο fb-Όλες οι λεπτομέρειες (Video)
Έχασαν τα παιδιά τους σε τροχαία και δεν αντέχουν να βλέπουν τους ενόχους να κυκλοφορούν ελεύθεροι- Η έκκληση τους για δικαιοσύνη και όχι άλλα θύματα στην άσφαλτο (Video)
ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ- Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ (VIDEO)
Μητέρες που έχασαν τα παιδιά τους σε τροχαία δυστυχήματα μίλησαν σήμερα στις "Αλήθειες με τη Ζήνα" Γυναίκες πονεμένες που...
Δειτε Αναλυτικα Έχασαν τα παιδιά τους σε τροχαία και δεν αντέχουν να βλέπουν τους ενόχους να κυκλοφορούν ελεύθεροι- Η έκκληση τους για δικαιοσύνη και όχι άλλα θύματα στην άσφαλτο (Video)
Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 19χρονου Χρήστου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο- Η οικογένεια του δώρισε τα όργανα του σε 5 δότες (Video)
ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ- Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΡΙΣΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕ 5 ΔΟΤΕΣ (VIDEO)
Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"  έκανε τη δική της κατάθεση ψυχής η  Τζωρτζίνα, η μητέρα του 19χρονου Χρήστου, που έχασε τη ζωή...
Δειτε Αναλυτικα Ραγίζει καρδιές η μητέρα του 19χρονου Χρήστου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο- Η οικογένεια του δώρισε τα όργανα του σε 5 δότες (Video)
Δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας στο σχολείο του 14χρονου Νικόλα που έβαλε τέλος στη ζωή του, επειδή έπεσε θύμα bullying (Video)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ 14ΧΡΟΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ BULLYING (VIDEO)
Δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας στο σχολείο του 14χρονου Νικολα που έβαλε τέλος στη ζωή του, το καλοκαίρι  επειδή έπεσε θύμα...
Δειτε Αναλυτικα Δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας στο σχολείο του 14χρονου Νικόλα που έβαλε τέλος στη ζωή του, επειδή έπεσε θύμα bullying (Video)
Aνατροπή στη δίκη για τη δολοφονία του μπάτλερ-H εξομολόγηση της μητέρας του πρώην κατηγορουμένου:Ο γιος μου νιώθει αδικία και πικρία (Video)
AΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΛΕΡ-H ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ:Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΝΙΩΘΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΙΑ (VIDEO)
Ανατροπή στη δίκη για τη δολοφονία του 25χρονου μπάτλερ στην οικία γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης. Ελεύθερος χωρίς...
Δειτε Αναλυτικα Aνατροπή στη δίκη για τη δολοφονία του μπάτλερ-H εξομολόγηση της μητέρας του πρώην κατηγορουμένου:Ο γιος μου νιώθει αδικία και πικρία (Video)
O Γολογοθάς και η Λύτρωση του 9χρονου Ιωάννη-Το θαύμα του Άγιου Νεκτάριου τον έκανε καλά από μια σπάνια νόσο και άφησε άφωνους τους γιατρούς του(Video)
O ΓΟΛΟΓΟΘΑΣ ΚΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΥ 9ΧΡΟΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗ-ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ(VIDEO)
Μια αποστολή στην Αίγινα έκαναν οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" και μας παρουσίασαν  ένα συγκλονιστικό θαύμα. Ο Γολγοθάς και η λύτρωση του...
Δειτε Αναλυτικα O Γολογοθάς και η Λύτρωση του 9χρονου Ιωάννη-Το θαύμα του Άγιου Νεκτάριου τον έκανε καλά από μια σπάνια νόσο και άφησε άφωνους τους γιατρούς του(Video)
Συγκινεί ο 43χρονος άνδρας που κάηκε στο Μάτι και βγήκε από την ΜΕΘ μετά από 78 ημέρες. "Καιγόμουν και έτρεξα στη θάλασσα..." (Video)
ΣΥΓΚΙΝΕΙ Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 78 ΗΜΕΡΕΣ. "ΚΑΙΓΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ..." (VIDEO)
Η συγκλονιστική ιστορία του 43χρονου που πάλευε επί 78 ημέρες στην εντατική, μετά τη φωτιά στο Μάτι. Ρίγη συγκίνησης με την νίκη και την...
Δειτε Αναλυτικα Συγκινεί ο 43χρονος άνδρας που κάηκε στο Μάτι και βγήκε από την ΜΕΘ μετά από 78 ημέρες. "Καιγόμουν και έτρεξα στη θάλασσα..." (Video)
Όλα όσα έγιναν σήμερα στη δίκη του 33χρονου γιου επιχειρηματία που κατηγορείται για τη δολοφονία του μπάτλερ του (Video)
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΟΥ (VIDEO)
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης κάθισε την Τετάρτη ο 33χρονος γιος επιχειρηματία, ο οποίος κατηγορείται ότι τον Φεβρουάριο...
Δειτε Αναλυτικα Όλα όσα έγιναν σήμερα στη δίκη του 33χρονου γιου επιχειρηματία που κατηγορείται για τη δολοφονία του μπάτλερ του (Video)
Το αισιόδοξο μήνυμα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας καρατέ, Έλενας Χατζηλιάδου: Μην σταματάτε όταν έχετε ένα όνειρο! Οι κόποι δικαιώνονται! (Video)
ΤΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ, ΕΛΕΝΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ: ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ! ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ! (VIDEO)
Σε ζωντανή σύνδεση σήμερα με την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" είδαμε την  παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε, Έλενα...
Δειτε Αναλυτικα Το αισιόδοξο μήνυμα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας καρατέ, Έλενας Χατζηλιάδου: Μην σταματάτε όταν έχετε ένα όνειρο! Οι κόποι δικαιώνονται! (Video)
 Νέα στοιχεία για την Ειρήνη Λαγούδη-Η επίσημη ιστοσελίδα που θα φτιαχτεί για εκείνη και η νέα συνάντηση της οικογένειας της με την ανακρίτρια (Video)
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΓΟΥΔΗ-Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ (VIDEO)
Στο πλατό της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" βρέθηκε σήμερα   ο δικηγόρος της οικογένειας Λαγούδη, Βασίλης Ταουξής με όλα τα νέα...
Δειτε Αναλυτικα Νέα στοιχεία για την Ειρήνη Λαγούδη-Η επίσημη ιστοσελίδα που θα φτιαχτεί για εκείνη και η νέα συνάντηση της οικογένειας της με την ανακρίτρια (Video)
Η ιστορία ζωής της 14χρονης Μαριάννας που συγκίνησε το Πανελήνιο όταν τερμάτισε στον Μαραθώνιο πάνω στο αναπηρικό της αμαξίδιο(Video)
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΗΝΙΟ ΟΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΜΑΞΙΔΙΟ(VIDEO)
Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" είδαμε τη  συγκλονιστική ιστορία της 14χρονης Μαριάννας,που διήνυσε 42 χιλιόμετρα στο μαραθώνιο με...
Δειτε Αναλυτικα Η ιστορία ζωής της 14χρονης Μαριάννας που συγκίνησε το Πανελήνιο όταν τερμάτισε στον Μαραθώνιο πάνω στο αναπηρικό της αμαξίδιο(Video)
Συγκινεί η αδελφή του 40χρονου διερμηνέα που δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε στη Νέα Χαλκηδόνα (Video)
ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ 40ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (VIDEO)
Αποκλειστικά στο στούντιο της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" βρέθηκε  η αδελφή του 40χρονου διερμηνέα που δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε σε...
Δειτε Αναλυτικα Συγκινεί η αδελφή του 40χρονου διερμηνέα που δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε στη Νέα Χαλκηδόνα (Video)
 Mάνος Παρασκάκης: Έτρεξε στον Μαραθώνιο με τη φωτογραφία της αδικοχαμένης κορούλας του και τον αριθμό των 99 νεκρών στο Μάτι, στο μπράτσο του (Video)
MΑΝΟΣ ΠΑΡΑΣΚΑΚΗΣ: ΕΤΡΕΞΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΚΟΡΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ 99 ΝΕΚΡΩΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΤΟΥ (VIDEO)
Το μεγαλείο ψυχής του πατέρα της μικρούλας Μελίνας,που έχασε τη ζωή της σε μια επέμβαση ρουτίνας. Έτρεξε στο μαραθώνιο διασχίζοντας...
Δειτε Αναλυτικα Mάνος Παρασκάκης: Έτρεξε στον Μαραθώνιο με τη φωτογραφία της αδικοχαμένης κορούλας του και τον αριθμό των 99 νεκρών στο Μάτι, στο μπράτσο του (Video)
 Όσα έγιναν στην κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Αυστραλία και όλα τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του (Video)
ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ (VIDEO)
Όλα τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Ελληνοαυστραλού  Γιάννη Μακρή, στη Βούλα, παρουσίασαν σήμερα οι "Αλήθειες με τη Ζήνα". Τι...
Δειτε Αναλυτικα Όσα έγιναν στην κηδεία του Γιάννη Μακρή στην Αυστραλία και όλα τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του (Video)
16χρονη-θύμα bullying σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να τραβήξει το ενδιαφέρον των δικών της (Video)
16ΧΡΟΝΗ-ΘΥΜΑ BULLYING ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ (VIDEO)
Mια απίστευτη ιστορία με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι θύμα bullying παρουσίασε σήμερα η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". Η  16χρονη, που...
Δειτε Αναλυτικα 16χρονη-θύμα bullying σκηνοθέτησε την απαγωγή της για να τραβήξει το ενδιαφέρον των δικών της (Video)
Ο 25χρονος βοσκός που τρελαίνει το διαδίκτυο με τα στιχάκια, τις photo και τις απίθανες ιστορίες του! (Video)
Ο 25ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΙΧΑΚΙΑ, ΤΙΣ PHOTO ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ! (VIDEO)
Οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" και η Κατερίνα Σουλιώτη  σήμερα  ταξίδεψαν στο  Βαρθολομιό Ηλεία. Εκεί σε ζωντανή...
Δειτε Αναλυτικα Ο 25χρονος βοσκός που τρελαίνει το διαδίκτυο με τα στιχάκια, τις photo και τις απίθανες ιστορίες του! (Video)
Κωνσταντίνος Πανανάς:Ραγίζουν καρδιές η σύζυγός του, η οικογένειά της και οι κολλητοί του δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο του: Πετάει ακόμα στις καρδιές μας! (Video)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΝΑΣ:ΡΑΓΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ: ΠΕΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ! (VIDEO)
Αποστολή στο Ναύπλιο έξαναν οι "Αλήθειες με τη Ζήνα" Εκεί βρέθηκαν για πρώτη φορά στο σπίτι του Έλληνα αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά...
Δειτε Αναλυτικα Κωνσταντίνος Πανανάς:Ραγίζουν καρδιές η σύζυγός του, η οικογένειά της και οι κολλητοί του δυόμισι χρόνια μετά τον θάνατο του: Πετάει ακόμα στις καρδιές μας! (Video)
"Θρίλερ" με την αμύθητη περιουσία της πάμπλουτης Ελληνοεβραίας, Μια γυναίκα που κρατείται για πλαστογραφία της διαθήκης, ένας θάνατος και μια απόπειρα δολοφονίας. Τι τα συνδέει; (Video)
"ΘΡΙΛΕΡ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΑΣ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ. ΤΙ ΤΑ ΣΥΝΔΕΕΙ; (VIDEO)
Η γυναίκα που καταδικάστηκε για πλαστογραφία και απάτη σε μια από τις μεγαλύτερες κληρονομιές της Ελλάδας,μίλησε στις "Αλήθειες με τη...
Δειτε Αναλυτικα "Θρίλερ" με την αμύθητη περιουσία της πάμπλουτης Ελληνοεβραίας, Μια γυναίκα που κρατείται για πλαστογραφία της διαθήκης, ένας θάνατος και μια απόπειρα δολοφονίας. Τι τα συνδέει; (Video)
Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Το προφίλ του εκτελεστή, ο συνεργός αλλά και όσα λένε τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης (Video)
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΗ: ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ, Ο ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (VIDEO)
Με την υπόθεση της  δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή ασχολήθηκε και σήμερα η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μεταξύ...
Δειτε Αναλυτικα Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Το προφίλ του εκτελεστή, ο συνεργός αλλά και όσα λένε τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης (Video)
Η άγνωστη ιστορία της λιβανέζικης οικογένειας Ιμπραχήμ που είχε βεντέτα με τον δολοφονημένο Γιάννη Μακρή (Video)
Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΙΜΠΡΑΧΗΜ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΡΗ (VIDEO)
Ποιά η λιβανέζικη οικογένεια Ιμπραχήμ που είχε βεντέτα με τον επιχειρηματία που δολοφονήθηκε στη Βούλα; Επιχειρηματίες ή...
Δειτε Αναλυτικα Η άγνωστη ιστορία της λιβανέζικης οικογένειας Ιμπραχήμ που είχε βεντέτα με τον δολοφονημένο Γιάννη Μακρή (Video)