Αλήθειες με τη Ζήνα

«Αν έμενα σε αυτά που έχουν συμβεί, τώρα θα ήμουν σε κανένα τρελάδικο...»- Η συγκίνηση του πολύ γνωστού Έλληνα on air (Video)
«ΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ...»- Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ON AIR (VIDEO)
Για την άνοδο και την πτώση του, την μεγάλη επαγγελματική επιτυχία και τις δύσκολες στιγμές μίλησε ο πολύ γνωστός Έλληνας κομμωτής στην...
Δειτε Αναλυτικα «Αν έμενα σε αυτά που έχουν συμβεί, τώρα θα ήμουν σε κανένα τρελάδικο...»- Η συγκίνηση του πολύ γνωστού Έλληνα on air (Video)
Βέτα Μπετίνη: Συγκινούν η κόρη και ο γαμπρός της- «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν έχουμε βρει ακριβώς για ποιο λόγο έφυγε...» (Video)
ΒΕΤΑ ΜΠΕΤΙΝΗ: ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ Η ΚΟΡΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΗΣ- «ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΦΥΓΕ...» (VIDEO)
Το τελευταίο "αντίο" θα πουν αύριο στις 15.30 στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι στη Βέτα Μπετίνη, που έφυγε ξαφνικά από...
Δειτε Αναλυτικα Βέτα Μπετίνη: Συγκινούν η κόρη και ο γαμπρός της- «Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν έχουμε βρει ακριβώς για ποιο λόγο έφυγε...» (Video)
Υπόθεση Βαΐας Οικονόμου: Για ποιους λόγους εξαφανίστηκε και τι δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς όπου νοσηλεύεται (Video)
ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ (VIDEO)
Εντοπίστηκε η αγνοούμενη καθηγήτρια, Βαΐα Οικονόμου, 13 μέρες μετά την εξαφάνισή της, σε νοσοκομείο της Καστοριάς. Στην εκπομπή...
Δειτε Αναλυτικα Υπόθεση Βαΐας Οικονόμου: Για ποιους λόγους εξαφανίστηκε και τι δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Καστοριάς όπου νοσηλεύεται (Video)
Νέα στοιχεία και ανατριχιαστικά ντοκουμέντα για την 17χρονη Ελένη που αγνοείται εδώ και 10 μήνες- Τι λέει ο άνθρωπος που την είδε το βράδυ της εξαφάνισής της (Video)
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ- ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ (VIDEO)
Νέα στοιχεία και ντοκουμέντα που προκαλούν ανατριχίλα έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", για την εξαφάνιση της 17χρονης Ελένης...
Δειτε Αναλυτικα Νέα στοιχεία και ανατριχιαστικά ντοκουμέντα για την 17χρονη Ελένη που αγνοείται εδώ και 10 μήνες- Τι λέει ο άνθρωπος που την είδε το βράδυ της εξαφάνισής της (Video)
Βρέθηκε η Βαΐα Οικονόμου- Τα ερωτηματικά, οι εξελίξεις και τα στοιχεία που δεν "ταίριαζαν" στο παζλ (Video)
ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΒΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ" ΣΤΟ ΠΑΖΛ (VIDEO)
Ζωντανή εντοπίστηκε η Βαΐα Οικονόμου, η 47χρονη καθηγήτρια που αγνοούνταν επί 13 μέρες. Η γυναίκα επικοινώνησε με την οικογένειά της...
Δειτε Αναλυτικα Βρέθηκε η Βαΐα Οικονόμου- Τα ερωτηματικά, οι εξελίξεις και τα στοιχεία που δεν "ταίριαζαν" στο παζλ (Video)
Ερωτηματικά για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού- Το ξέσπασμα του πατέρα, ο αυτόπτης μάρτυρας και τα νέα στοιχεία (Video)
ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ 32ΧΡΟΝΗΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ- ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ, Ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (VIDEO)
Η 32χρονη υπάλληλος του ΣΔΟΕ, Δώρα Ζέρμπερη, δολοφονήθηκε βάναυσα, με 14 μαχαιριές, στο Β' Νεκροταφείο, όπου πήγαινε συχνά το τελευταίο διάστημα,...
Δειτε Αναλυτικα Ερωτηματικά για την υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού- Το ξέσπασμα του πατέρα, ο αυτόπτης μάρτυρας και τα νέα στοιχεία (Video)
Εξελίξεις και αναπάντητα ερωτηματικά στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη- Τι λέει ο τεχνικός σύμβουλος (Video)
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ 16ΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ- ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (VIDEO)
Εξελίξεις είχαμε στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη, η οποία πήγε στην Αλβανία για ορθοδοντικές εργασίες και επέστρεψε...
Δειτε Αναλυτικα Εξελίξεις και αναπάντητα ερωτηματικά στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης Κωνσταντίνας Αναγνώστη- Τι λέει ο τεχνικός σύμβουλος (Video)
Συγκινεί η θεία της 47χρονης καθηγήτριας που αγνοείται: «Μόνο στη ζωή θέλουμε να είναι...» (Video)
ΣΥΓΚΙΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ 47ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ: «ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...» (VIDEO)
12 ημέρες έχουν περάσει από την εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας Οικονόμου, με την οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους να αγωνιούν...
Δειτε Αναλυτικα Συγκινεί η θεία της 47χρονης καθηγήτριας που αγνοείται: «Μόνο στη ζωή θέλουμε να είναι...» (Video)
Ηλίας Ζάρμπαλης: Η άνοδος και η πτώση του- «Την κατάρρευσή μου την συνειδητοποίησα την ώρα που με συλλάβανε... Πέρασα εφιαλτικά χρόνια...» (Video)
ΗΛΙΑΣ ΖΑΡΜΠΑΛΗΣ: Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ- «ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ... ΠΕΡΑΣΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ...» (VIDEO)
Ο Ηλίας Ζάρμπαλης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". Ο γνωστός κομμωτής μίλησε, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, για...
Δειτε Αναλυτικα Ηλίας Ζάρμπαλης: Η άνοδος και η πτώση του- «Την κατάρρευσή μου την συνειδητοποίησα την ώρα που με συλλάβανε... Πέρασα εφιαλτικά χρόνια...» (Video)
Στο πλευρό του 7χρονου Παναγιώτη που πάσχει από νευροβλάστωμα η οικογένεια Παντελίδη- Η έκκληση του αδελφού του τραγουδιστή (Video)
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ 7ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΝΕΥΡΟΒΛΑΣΤΩΜΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ- Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ (VIDEO)
Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη, που εδώ και 3 χρόνια παλεύει με μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα, στέκεται η οικογένεια...
Δειτε Αναλυτικα Στο πλευρό του 7χρονου Παναγιώτη που πάσχει από νευροβλάστωμα η οικογένεια Παντελίδη- Η έκκληση του αδελφού του τραγουδιστή (Video)
Μαρκόπουλο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία μάνας και κόρης- Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (Video)
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΜΑΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΗΣ- ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ (VIDEO)
Το τελευταίο "αντίο" είπαν χθες στο Μαρκόπουλο στην 17χρονη Μαρίνα και την μητέρα της, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, σε κλίμα...
Δειτε Αναλυτικα Μαρκόπουλο: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία μάνας και κόρης- Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες (Video)
Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Όσα είπε η αδελφή της παιδοκτόνου και η τελευταία επίσκεψη στον ψυχίατρο (Video)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ: ΟΣΑ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ (VIDEO)
Νέες λεπτομέρειες για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο έρχονται στο φως, μετά τη δολοφονία της 17χρονης από την 51χρονη μητέρα...
Δειτε Αναλυτικα Οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Όσα είπε η αδελφή της παιδοκτόνου και η τελευταία επίσκεψη στον ψυχίατρο (Video)
Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την αγνοούμενη καθηγήτρια- Το ύποπτο αυτοκίνητο και όσα αποκάλυψε καλή της φίλη (Video)
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ- ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΚΑΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΗ (VIDEO)
Νέες μαρτυρίες έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" σχετικά με την μυστηριώδη εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας...
Δειτε Αναλυτικα Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την αγνοούμενη καθηγήτρια- Το ύποπτο αυτοκίνητο και όσα αποκάλυψε καλή της φίλη (Video)
Τι αποκαλύπτει ο θείος της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου που αγνοείται (Video)
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΣ 47ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΒΑΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ (VIDEO)
Η οικογένεια της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου, η οποία αγνοείται από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, αγωνιά για την τύχη της. Ο θείος...
Δειτε Αναλυτικα Τι αποκαλύπτει ο θείος της 47χρονης καθηγήτριας Βαΐας Οικονόμου που αγνοείται (Video)
Αγωνία για την 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου- Η συγκλονιστική έκκληση της αδελφής της (Video)
ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 47ΧΡΟΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΒΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΗΣ (VIDEO)
Η αδελφή της 47χρονης καθηγήτριας, Βαΐας Οικονόμου, η οποία έχει εξαφανιστεί εδώ και 11 μέρες, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη...
Δειτε Αναλυτικα Αγωνία για την 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου- Η συγκλονιστική έκκληση της αδελφής της (Video)
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Βαΐας Οικονόμου- Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητό της- Άρση απορρήτου στα τηλέφωνα του συζύγου της (Video)
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ- ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ- ΑΡΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ (VIDEO)
Η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου αγνοείται από την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, με την αγωνία να βρίσκεται στο κατακόρυφο για τους δικούς της...
Δειτε Αναλυτικα Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Βαΐας Οικονόμου- Στα εγκληματολογικά εργαστήρια το αυτοκίνητό της- Άρση απορρήτου στα τηλέφωνα του συζύγου της (Video)
Ντοκουμέντο: Εικόνες της 47χρονης καθηγήτριας λίγους μήνες πριν την εξαφάνισή της (Video)
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ 47ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ (VIDEO)
Ένα βίντεο- ντοκουμέντο έφερε στο φως η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", το μεσημέρι της Τρίτης. Στο βίντεο αυτό βλέπουμε την 47χρονη...
Δειτε Αναλυτικα Ντοκουμέντο: Εικόνες της 47χρονης καθηγήτριας λίγους μήνες πριν την εξαφάνισή της (Video)
Καταιγιστικές εξελίξεις στην εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας- Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας (Video)
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 47ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ- ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ (VIDEO)
Για 11η μέρα εξακολουθεί να αγνοείται η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου. Η δημοσιογράφος της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", Ρούλα...
Δειτε Αναλυτικα Καταιγιστικές εξελίξεις στην εξαφάνιση της 47χρονης καθηγήτριας- Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας (Video)
Άγγελος Παυλακάκης: Δείτε πως είναι σήμερα ο πρώην πρωταθλητής του στίβου
ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΥΛΑΚΑΚΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ
Ο Άγγελος Παυλακάκης είναι Έλληνας πρώην πρωταθλητής του στίβου, ο οποίος συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ κατέκτησε...
Δειτε Αναλυτικα Άγγελος Παυλακάκης: Δείτε πως είναι σήμερα ο πρώην πρωταθλητής του στίβου
Nέα στοιχεία στο θρίλερ της εξαφάνισης της 47χρονης καθηγήτριας- Τι λένε οι γείτονές της (Video)
NΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ 47ΧΡΟΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑΣ- ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ (VIDEO)
Στη Θεσσαλονίκη και στο σπίτι που ζούσε η 47χρονη καθηγήτρια, Βαΐα Οικονόμου, τους τελευταίους 15 μήνες, βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες...
Δειτε Αναλυτικα Nέα στοιχεία στο θρίλερ της εξαφάνισης της 47χρονης καθηγήτριας- Τι λένε οι γείτονές της (Video)