Κωστής Μαραβέγιας:

Κωστής Μαραβέγιας: "Ήξερα πως η συμμετοχή μου στο The Voice θα έβρισκε επικριτές"

Ο αγαπημένος Κωστής Μαραβέγιας που μόλις ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Passport  μίλησε για τη συμμετοχή του στο The Voice σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TV Έθνος.

Δυσκολεύτηκες να πάρεις την απόφαση; Φοβήθηκες μήπως ορισμένοι άνθρωποι από το περιβάλλον σου ή και από το κοινό σου κατακρίνουν αυτή την επιλογή;

Ηξερα πως μια τέτοια κίνηση προς ένα παιχνίδι που παρουσιάζεται στην τηλεόραση θα έβρισκε και κάποιους επικριτές. Δεν σου κρύβω όμως ότι, από το ξεκίνημα της πορείας μου, πάντα υπήρχε μία αρνητική κριτική σε οποιοδήποτε μικρό ή μεγάλο βήμα κι αν έκανα. Ισως να είναι μοιραίο όταν ο άνθρωπος αποφασίζει να δοκιμαστεί σε νέα πράγματα να αντιμετωπίζεται με επιφυλακτικότητα έως και καχυποψία από κάποιους συνανθρώπους του. Για παράδειγμα, όταν σταμάτησα να παίζω στις μικρές μουσικές σκηνές στου Ψυρρή και αποφάσισα να συνεχίσω σε πιο μεγάλους χώρους, όπως ο «Σταυρός του Νότου», δέχθηκα αρνητική κριτική από τους τότε θαυμαστές μου.

Με κατηγορούσαν πως κινούμαι πλέον σε χώρους μαζικής διασκέδασης. Είναι μάλλον μοιραίο για κάθε άνθρωπο που πραγματοποιεί βήματα προς τα εμπρός ή αποφασίζει να κάνει κάποιες αλλαγές ή ανοίγματα να δέχεται και αρνητική κριτική. Αλίμονο όμως αν μέναμε στάσιμοι προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε το σύνολο των θαυμαστών μας και αλίμονο αν δεν κάναμε αυτό που πραγματικά ζητάει η καρδιά μας ή αυτό που υποδεικνύει το ένστικτό μας, χωρίς φυσικά να προσβάλλουμε τον εαυτό μας ή οποιονδήποτε τρίτο.

Δημοφιλη Αρθρα