Χαμός στο

Χαμός στο "Survivor"! Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για τους παίκτες που δεν υπάκουσαν στους κανόνες και... (Video)

Χθες το βράδυ, στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού στο "Survivor", λίγο πριν την ένωση των δύο ομάδων, ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε απίστευτες αποκαλύψεις.

Ο παρουσιαστής είπε πως ντόπιοι αποκάλυψαν στην παραγωγή του παιχνιδιού, ότι παίκτες και των δύο ομάδων έχουν ανταλλάξει πράγματα που είχαν στην παραλία, για να πάρουν φαγητό.

Τόνισε, δε, πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται και πως αν υποπέσει ξανά στην αντίληψη της παραγωγής θα υπάρξουν συνέπειες.

Τότε, το λόγο πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος είπε «Αν και είμαι μόλις 10 μέρες στην ομάδα των Μαχητών, ξέρω ότι έχει συμβεί το να πάρουν φαγητό απ’ έξω. Το να μοιραστούν 10 – 12 άνθρωποι ένα καρβέλι ψωμί, τρώγοντας από μία μπουκιά, δεν αλλάζει  πολλά πράγματα στο στομάχι σου, αλλάζει πάρα πολλά πράγματα στην ψυχολογία. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πρέπει να ξανασυμβεί».

«Ήταν μια στιγμή αδυναμίας να το πούμε ή υπερβολικής πείνας. Κάποιος από εμάς πήρε μια πρωτοβουλία και σαφέστατα είναι εκτός κανονισμών και από τότε το αφήσαμε ως είχε και δεν ξαναέγινε. Είναι και επικίνδυνο παράλληλα... Και σε καμία περίπτωση αυτά τα οποία πήραμε μπορούν να ταΐσουν μια ομάδα. Μιλάμε για ένα σάντουιτς και ένα ψωμί... Δεν μπορεί να ταΐσει 12 άτομα... Ούτε λύση έφερε, περισσότερο ψυχολογική υποστήριξη, αλλά σταμάτησε εκεί» τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη σειρά του.

Δείτε το απόσπασμα...

Δημοφιλη Αρθρα