Η Ευριδίκη Βαλαβάνη για το Survivor: «Πολλοί μου είπαν πως είμαι πολύ διαφορετική από αυτό που έβγαζαν στα επεισόδια»

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη για το Survivor: «Πολλοί μου είπαν πως είμαι πολύ διαφορετική από αυτό που έβγαζαν στα επεισόδια»

Για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την οποία γνωρίζονται πολύ καλά μίλησε, μεταξύ άλλων, η Ευριδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Όσο η Ευριδίκη ήταν στο Survivor, η Πηνελόπη είχε δηλώσει πως όταν η αθλητικογράφος τής ανακοίνωσε ότι θα πάει στο ριάλιτι επιβίωσης, εκείνη προσπάθησε να την αποτρέψει. «Είναι λάθος αυτό. Η Ευρυδίκη είναι καλό και ευαίσθητο παιδί. Το συγκεκριμένο πρόσωπο που της βγάζουν στο μοντάζ δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα και δεν την αντιπροσωπεύει» είχε πει χαρακτηριστικά.

«Την Πηνελόπη τη βλέπω σαν τη μεγάλη μου αδερφή. Όντως, είχε κάποιους ενδοιασμούς, αλλά της εξήγησα ότι ήθελα να δω τα όριά μου και να δοκιμαστώ στα αγωνίσματα. Πολλοί ήταν εκείνοι που, εκ των υστέρων, μου είπαν πως είμαι πολύ διαφορετική από αυτό που έβγαζαν στα επεισόδια. Σίγουρα, όταν υπάρχει ένα τηλεοπτικό προϊόν που μοντάρεται, μπορείς να βγάλεις ό,τι θέλεις. Σε ένα ωφέλιμο υλικό δέκα λεπτών μπορεί να υπάρχει και ένα λεπτό με ένταση. Αν θέλεις να βγάλεις αυτή την ένταση, θα απομονώσεις το συγκεκριμένο λεπτό. Εγώ, πάντως, ήμουν ο εαυτός μου» ανέφερε η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης.

Δημοφιλη Αρθρα