«Το σόι σου»: Δείτε στο αποψινό επεισόδιο

«Το σόι σου»: Δείτε στο αποψινό επεισόδιο

Τριανταφυλλαίοι και  Χαμπέοι χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «…το σόι σου»!

Απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, και κρατούν για μας την πιο λαχταριστή μερίδα γέλιου, συγκίνησης, παρεξηγήσεων, καυγάδων και αγάπης.

«Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις.

Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, τρώμε στο σπίτι των Χαμπέων και κάθε Παρασκευή δοκιμάζουμε τα εδέσματα των Τριανταφυλλαίων.

Αλεξάνδρα, Χαρούλα, Μενέλαος, Βαγγέλης, Λυδία, Σάββας, Κωνσταντίνος, Όλγα, Διονύσης, Μιχάλης, Μπέλα, Άρης, Αντωνία, Αλίνα. Μεγάλοι και μικροί, όλοι εν δράση. Όλοι εντός ή εκτός ορίων.

Μετά από μια εβδομάδα τρεξίματος, ο Σάββας και η Λυδία επισκέπτονται τους δικούς τους για το παραδοσιακό γεύμα της Κυριακής. Τη μια εβδομάδα στο σόι του, την άλλη στο δικό της. Εξουθενωτικό, αλλά τόσο ελληνικό! Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, νύφες, γαμπροί και παιδιά συναντιούνται ο καθένας με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και το δικό του ξεχωριστό πρόβλημα.

Ιστορίες καθημερινής τρέλας που καταγράφουν τη ζωή μας και τις οικογενειακές επεισοδιακές συναθροίσεις μας.

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου

Περίληψη του 13ου επεισοδίου

«Μαυρογυαλούρος…»  

Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου, Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Guest star: Ρένος Χαραλαμπίδης, Σπύρος Τσεκούρας

Ο Βαγγέλης (Γιώργος Γιαννόπουλος) έχει κανονίσει βραδινή οικογενειακή συγκέντρωση προς τιμήν ενός υψηλού προσκεκλημένου. Πρόκειται για τον Ανδρέα Πετροπαυλόπουλο (Ρένος Χαραλαμπίδης), έναν βουλευτή που κατάγεται από το χωριό του και που πληροφορίες τον θέλουν να υπουργοποιείται λίαν συντόμως. Έτσι, ο Βαγγέλης ετοιμάζει λόγο για να καλωσορίσει τον μέλλοντα υπουργό και ζητά από όλους να έρθουν ντυμένοι με τα καλά τους για να τον εντυπωσιάσουν. Έχει παραλείψει, όμως, να τους πει περί τίνος πρόκειται και όταν τα παιδιά μαθαίνουν τον λόγο που η βραδιά είναι τόσο επίσημη, αποφασίζουν χωρίς δεύτερη κουβέντα να αποχωρήσουν. Αλλά ζούμε στην Ελλάδα και εδώ οι πολιτικοί ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πως να κάνουν τους πάντες να ασχολούνται μαζί τους...

Δημοφιλη Αρθρα