«Το σόι σου»: Δείτε απόψε

«Το σόι σου»: Δείτε απόψε

Τριανταφυλλαίοι και  Χαμπέοι χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «…το σόι σου»!

Απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, και κρατούν για μας την πιο λαχταριστή μερίδα γέλιου, συγκίνησης, παρεξηγήσεων, καυγάδων και αγάπης.

«Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις.

Κάθε Πέμπτη, λοιπόν, τρώμε στο σπίτι των Χαμπέων και κάθε Παρασκευή δοκιμάζουμε τα εδέσματα των Τριανταφυλλαίων.

Αλεξάνδρα, Χαρούλα, Μενέλαος, Βαγγέλης, Λυδία, Σάββας, Κωνσταντίνος, Όλγα, Διονύσης, Μιχάλης, Μπέλα, Άρης, Αντωνία, Αλίνα. Μεγάλοι και μικροί, όλοι εν δράση. Όλοι εντός ή εκτός ορίων.

Μετά από μια εβδομάδα τρεξίματος, ο Σάββας και η Λυδία επισκέπτονται τους δικούς τους για το παραδοσιακό γεύμα της Κυριακής. Τη μια εβδομάδα στο σόι του, την άλλη στο δικό της. Εξουθενωτικό, αλλά τόσο ελληνικό! Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, νύφες, γαμπροί και παιδιά συναντιούνται ο καθένας με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και το δικό του ξεχωριστό πρόβλημα.

Ιστορίες καθημερινής τρέλας που καταγράφουν τη ζωή μας και τις οικογενειακές επεισοδιακές συναθροίσεις μας.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

Περίληψη του 14ου επεισοδίου

«Η κυρία Μέλπω ξέρει»

Σενάριο: Αποστόλης Τσαούσογλου, Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Νίκος Ζαπατίνας

Guest star: Σελίνα Διαμαντοπούλου

Η κυρία Μέλπω, Κωνσταντινουπολίτισσα και με χάρισμα στο να λέει το φλιτζάνι, είναι πελάτισσα στο φαρμακείο του Κωνσταντίνου (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), και φυσικά η Λυδία (Βάσω Λασκαράκη) με την Αντωνία (Ιωάννα Ασημακοπούλου) δε χάνουν την ευκαιρία να την επισκεφτούν. Οι προβλέψεις της, όμως, γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο είναι μάλλον δυσοίωνες και για τις δύο. Η Λυδία κινδυνεύει να χάσει τον Σάββα ( Μελέτης Ηλίας) από μια άλλη γυναίκα και η Αντωνία έχει να αντιμετωπίσει τρεις περίεργους χρησμούς, που καταφέρνουν να μπλέξουν μεταξύ τους μία σκάλα, ένα πλακάκι κι έναν ανανά! Και παρόλο που βρισκόμαστε ήδη στο μεσημέρι της Κυριακής, ακόμα δεν έχει συμβεί τίποτα. Άραγε, η κυρία Μέλπω τις κορόιδεψε ή όλοι οι χρησμοί θα αρχίσουν να βγαίνουν μες στις επόμενες ώρες, παρουσία της οικογένειας Τριανταφύλλου;

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

«Το σόι σου»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00

Δημοφιλη Αρθρα