"Το σόι σου": Δείτε στο σημερινό επεισόδιο

Τριανταφυλλαίοι και  Χαμπέοι χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «…το σόι σου»!

Απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, και κρατούν για μας την πιο λαχταριστή μερίδα γέλιου, συγκίνησης, παρεξηγήσεων, καυγάδων και αγάπης.

«Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!

Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις.

Αλεξάνδρα, Χαρούλα, Μενέλαος, Βαγγέλης, Λυδία, Σάββας, Κωνσταντίνος, Όλγα, Διονύσης, Μιχάλης, Μπέλα, Άρης, Αντωνία, Αλίνα. Μεγάλοι και μικροί, όλοι εν δράση. Όλοι εντός ή εκτός ορίων.

Μετά από μια εβδομάδα τρεξίματος, ο Σάββας και η Λυδία επισκέπτονται τους δικούς τους για το παραδοσιακό γεύμα της Κυριακής. Τη μια εβδομάδα στο σόι του, την άλλη στο δικό της. Εξουθενωτικό, αλλά τόσο ελληνικό! Γονείς, πεθερικά, αδέλφια, νύφες, γαμπροί και παιδιά συναντιούνται ο καθένας με τον ξεχωριστό του χαρακτήρα και το δικό του ξεχωριστό πρόβλημα.

Ιστορίες καθημερινής τρέλας που καταγράφουν τη ζωή μας και τις οικογενειακές επεισοδιακές συναθροίσεις μας.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

«Οι συμπέθεροι» 

Σενάριο: Γιώργος Ηλιόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας

Guest: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γεράσιμος Γεννατάς

Η Χαρά (Ρένια Λουιζίδου) βλέποντας τη σχέση του Διονύση (Σόλων Τσούνης) με την Αλίνα (Γωγώ Καρτσάνα) να μην προχώρα, αποφασίζει να βάλει το χεράκι της για να  «σπρώξει»  λίγο τα πράγματα, γιατί πιστεύει πως έτσι θα βάλει μυαλό ο γιος της και θα αναλάβει τις ευθύνες του. Πείθει λοιπόν τον Βαγγέλη (Γιώργος Γιαννόπουλος) και τις κόρες της πως πρέπει να καλέσουν τους γονείς της Αλίνας σε ένα γεύμα έκπληξη! Και είναι πεπεισμένη πως θα βρει άξιους συμμάχους στα σχέδιά της τους γονείς της Αλίνας, οι οποίοι ζουν στη Ρόδο. Αυτό που η Χαρά δεν έχει υπολογίσει, όμως, είναι  πως η μαμά της Αλίνας είναι sex therapist και ο μπαμπάς της σύμβουλος σχέσεων και Yoga master. Γονείς μεν αλλά με πολύ μα πολύ προχωρημένες αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Αυτό το Κυριακάτικο τραπέζι με τους συμπέθερους, θα τους μείνει πραγματικά αξέχαστο!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα.

«Το σόι σου»: Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, στις 21:00

Δημοφιλη Αρθρα