Ένας υδραυλικός αναστατώνει το

Ένας υδραυλικός αναστατώνει το "Σόι σου"!

Τριανταφυλλαίοι και  Χαμπέοι χτυπούν εις διπλούν και αναφωνούν το γνωστό «…το σόι σου»!

Απρόβλεπτοι και εκρηκτικοί στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, και κρατούν για μας την πιο λαχταριστή μερίδα γέλιου, συγκίνησης, παρεξηγήσεων, καυγάδων και αγάπης.

«Το σόι σου», η σειρά του Alpha που μιλά τη γλώσσα της ελληνικής οικογένειας, έρχεται στη μικρή οθόνη δύο φορές την εβδομάδα. Το οικογενειακό τραπέζι, λοιπόν, στρώνεται επί δύο γιατί ένα γεύμα με κύριο πιάτο το χιούμορ δεν είναι ποτέ αρκετό!

Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45, ο Σάββας και η Λυδία συναντιούνται με το φοβερό και τρομερό σόι τους και μας προσκαλούν γύρω από ένα κυριακάτικο τραπέζι με πολύ φαγητό, έντονα συναισθήματα και σουρεάλ καταστάσεις.

Αλεξάνδρα, Χαρούλα, Μενέλαος, Βαγγέλης, Λυδία, Σάββας, Κωνσταντίνος, Όλγα, Διονύσης, Μιχάλης, Μπέλα, Άρης, Αντωνία, Αλίνα. Μεγάλοι και μικροί, όλοι εν δράση. Όλοι εντός ή εκτός ορίων.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

«Η πανσέληνος του Ιωνικού»

Σενάριο: Αντώνης Ανδρής

Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας

Guest: Στάθης Σταμουλακάκος (στον ρόλο του υδραυλικού)

Η Αλεξάνδρα (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) δέχεται την προσφορά ενός επιχειρηματία και συλλέκτη έργων τέχνης να αγοράσει ένα... ιδιαίτερο γλυπτό της έναντι του ποσού των 50.000 ευρώ. Το νέο, όπως είναι φυσικό, μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων στο οικογενειακό τραπέζι πλην του Μενέλαου (Παύλος Ορκόπουλος), που ένα πρόβλημα με τη βρύση του μπάνιου τον έχει αναγκάσει να προσπαθεί για ώρες να βρει υδραυλικό.  Όταν τελικά τα καταφέρνει, τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο... Το γλυπτό της Αλεξάνδρας βρίσκεται σπασμένο στο πάτωμα κι εκείνη κλειδωμένη με τον υδραυλικό μέσα στο μπάνιο για παραπάνω από μία ώρα. Τι έχει συμβεί τελικά και πως συνδέεται η παρουσία του συγκεκριμένου άντρα στο σπίτι με την πολυσυζητημένη αγορά;

Δημοφιλη Αρθρα