«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Σε ρόλο έκπληξη η Θωμαΐς Ανδρούτσου!

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Σε ρόλο έκπληξη η Θωμαΐς Ανδρούτσου!

«Μουρμούρα». Μια γλώσσα που μάθαμε να την μιλάμε άπταιστα την περυσινή χρονιά. Τα μαθήματα φέτος πιο εντατικά από ποτέ. Πάντα κατ’ οίκον. Και πάντα σε ολιγάριθμα τμήματα, των δύο. Αυστηρά.

Απροσδόκητες εξελίξεις, μυστικά που αποκαλύπτονται, πρόσωπα απ’ το παρελθόν αλλά και νέα πρόσωπα που καταφθάνουν στη ζωή των ηρώων μας, θα ταράξουν την οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη των τριών ζευγαριών.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 15 Ιουνίου…

Η περιβόητη Λίτσα, η κομμώτρια, καταφεύγει στη Μαρίνα μετά από μια ερωτική απογοήτευση. Η Μαρίνα, όμως, δεν είναι εκεί, αλλά ο Ηλίας, για κακή του τύχη, είναι. Θέλοντας και μη, αναγκάζεται να αναλάβει το ρόλο της «καλής φιλενάδας» και να ακούσει τον πόνο της Λίτσας, που δεν βάζει γλώσσα μέσα της…

Η Βάσω ενθουσιάζεται με ένα συμβουλευτικό βιβλίο για σχέσεις και το κάνει δώρο στον Χάρη, για να ανακαλύψει πως το ίδιο βιβλίο του το έχουν κάνει δώρο δύο πρώην του!

Ο Μηνάς έχει νεύρα και ο καυγάς με την Βούλα δεν αργεί να ξεσπάσει. Αιτία είναι οι διαφορές του με έναν καινούριο θαμώνα του καφενείου. Και πάνω που τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, η ρήση του παππού του «η καλή γλώσσα βγάζει το φίδι από την τρύπα» κάνει το θαύμα της.

Guest: Θωμαΐς Ανδρούτσου (Λίτσα)

Δημοφιλη Αρθρα