«Το σόι σου»: Όσα θα δούμε απόψε και αύριο

«Το σόι σου»: Όσα θα δούμε απόψε και αύριο

Δεν είναι εκπομπή μαγειρικής, αν και σερβίρει τα πιο μαμαδίστικα και «πειραγμένα» πιάτα.

Δεν είναι μουσική ακαδημία, αν και θα ακούσεις από Χριστοδουλόπουλο μέχρι Μαρία Κάλλας.

Δεν είναι show χορού, αν και χορεύουν όλοι… στο ταψί (ή και στη σούβλα πότε-πότε).

Δεν είναι reality επιβίωσης, αν και πιο εύκολα τα καταφέρνεις μόνος σου στην ερημιά, παρά μ’ αυτά τα συμπεθέρια.

Δεν είναι τίποτα άλλο, παρά το τρομερό ΣΟΪ που τα ‘χει όλα!

 

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

«Τα καλύτερα έρχονται»

Σενάριο: Δήμητρα Τσόλκα

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Η Λυδία δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα. Στην άλλη άκρη της γραμμής είναι η Αλίνα, η οποία την παρακαλεί να μεσολαβήσει ώστε να επικοινωνήσει με τον Διονύση που μετά την τελευταία της επίσκεψη στην Αθήνα έκοψε κάθε επαφή μαζί της. Η Λυδία, παρά τις αντιρρήσεις του Σάββα να μην ανακατεύεται, προσπαθεί να πείσει τον Διονύση να της μιλήσει για μία τελευταία φορά, αλλά εκείνος είναι αμετάπιστος. Ό,τι ήταν να πούν με την Αλίνα το έχουν πει. Γι’ αυτόν η σχέση τους έχει τελειώσει οριστικά. Η Λυδία μεταφέρει με τρόπο την πληροφορία στην Αλίνα, αλλά εκείνη δεν τα παρατάει τόσο εύκολα. Παίρνει την πρώτη πτήση για Αθήνα και παρακαλεί την Λυδία να κανονίσει με την οικογένειά της μία συνάντηση με τον Διονύση, χωρίς να το γνωρίζει εκείνος. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Η ανάρτηση μιας φίλης της Αλίνας στο Instagram ανατρέπει όλα τα δεδομένα. Μήπως, τελικά, η απόφαση της οικογένειας Χαμπέα να κλείσει ραντεβού στα τυφλά στον Διονύση με την Αλίνα δεν ήταν τόσο καλή ιδέα; Η αλήθεια αποκαλύπτεται και φέρνει τα πάνω- κάτω στο σόι.

Στον ρόλο της Αλίνας, η Γωγώ Καρτσάνα

 

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

«Pastry chef»

Σενάριο: Νίκος Μήτσας

Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος

Ένας ακόμα συγγενής των Τριαντάφυλλων έρχεται να ταράξει τη ζωή τους. Ή για την ακρίβεια, έρχεται, αλλά τελικά η δική του η ζωή θα ταραχτεί. Πρόκειται για τον Νάσο, δεύτερο ξάδελφο των αγοριών, με τον οποίο ο Κωνσταντίνος έχει χρόνια κόντρα, εξαιτίας της αδυναμίας που έχει σ’ εκείνον η «μανούλα». Και ενώ ο Κωνσταντίνος έχει κανονίσει τριήμερο με την Αλεξάνδρα στη Θεσσαλονίκη, ο Νάσος φτάνει, ανακοινώνει πως θα λάβει μέρος σε οντισιόν για ριάλιτι ζαχαροπλαστικής και ζητά τη βοήθεια της Αλεξάνδρας. Το τριήμερο φυσικά αναβάλλεται, ο Κωνσταντίνος πέφτει σε κατάθλιψη και η Αντωνία, με όπλα της ένα τηλεφώνημα, ένα ξύδι, μια μουστάρδα και μπόλικη τεκίλα, θα παλέψει να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Νάσος όντως θα γυρίσει από την οντισιόν καταρρακωμένος. Αν και αυτός που θα γελάσει τελευταίος σ’ αυτήν την ιστορία, θα ‘ναι άλλος…

Στον ρόλο του Νάσου, ο Μιχάλης Αβρατόγλου

 

Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Δρακόπουλος, Σοφία Πανάγου, Ευθύμης Ζησάκης, Σόλων Τσούνης.

Δημοφιλη Αρθρα