Σικ με μπότες» η «ShoppingStar» αυτή την εβδομάδα

Σικ με μπότες» η «ShoppingStar» αυτή την εβδομάδα

ShoppingStar, το απόλυτο παιχνίδι μόδας, η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια, επιστρέφει και γράφει τηλεοπτική ιστορία για 3η χρονιά στην οθόνη του Star!

Κάθε εβδομάδα η νικήτρια κερδίζει 1.000 ευρώ και όλες οι παίκτριες τις αγορές τους!

Παρουσιάστρια και «ειδικός μόδας» του ShoppingStar  η Βίκυ Καγιά. Μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες, που έχει διαπρέψει στις διεθνείς πασαρέλες, έχει συνεργαστεί με τα πιο σημαντικά ονόματα οίκων μόδας και η αγάπη της και το πάθος της για τη μόδα μετρούν περισσότερα από 20 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στον χώρο. Η Βίκυ Καγιά παρακολουθεί τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων και τις βαθμολογεί!

Στον σχολιασμό, η φωνή του ShoppingStar, ο άντρας που λατρεύουν να μισούν οι υποψήφιες, o δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Βαγγέλης Χαρισόπουλος, που με τα απίθανα σχόλια, δίνει τη δική του ξεχωριστή, αστεία, διάθεση στην εκπομπή.

«ShoppingStar» της 15ης εβδομάδας της 3ης σεζόν, αναδείχθηκε η21χρονη Έλενα,που κέρδισε τις εντυπώσεις με τις σωστές επιλογές της, αλλά και τα 1.000 ευρώ!

Τη Δευτέρα 7Ιανουαρίου στις 16:00  θα γνωρίσουμε τις 5 παίκτριες της 16ης εβδομάδας,  για την 3η σεζόν τουShoppingStar!

  • Η 43χρονη Μαρία, σύμβουλος πληροφορικής
  • Η 35χρονηΧαρά, περιβαλλοντολόγος
  • Η 24χρονηΗλιάνα, ναυτιλιακά
  • Η 41χρονηΜαρίνα, ιδιωτική υπάλληλος
  • Η 22χρονηΑναστασία, φοιτήτρια

Οι 5 παίκτριες, διαφορετικών ηλικιών και στυλ, θα δώσουν την εβδομαδιαία μάχη του στυλ και το θέμα, που θα κληθούν να «υπηρετήσουν» είναι «Σικ με μπότες»

Ποια θα καταφέρει να εντυπωσιάσει, ποια θα κάνει ταπερισσότερα λάθη, ποια θα κάνει την αυστηρότερη κριτική, ποιαθα είναι γενναιόδωρη στη βαθμολογία;

Γυναίκες στα πρόθυρα… «ShoppingStar»!

 

Δημοφιλη Αρθρα