Με ποιο τρόπο ο λέκτορας φέρεται να δηλητηρίασε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της με αρσενικό- Όλες οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας (Video)

Με ποιο τρόπο ο λέκτορας φέρεται να δηλητηρίασε τη σύζυγό του και τη γιαγιά της με αρσενικό- Όλες οι λεπτομέρειες της διπλής δολοφονίας (Video)

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με τη διπλή δολοφονία, της συζύγου του και της γιαγιάς της, για την οποία κατηγορείται ο λέκτορας του ΑΠΘ.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει για ανθρωποκτονία κατά συρρόη τον λέκτορα και σύζυγο της 34χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού και της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα", ο λέκτορας και η σύζυγός του είχαν κακές σχέσεις και εκείνος είχε από το 2012 συνάψει σχέση με φοιτήτριά του.

Ωστόσο, αν και η 34χρονη του είχε ζητήσει να χωρίσουν, φοβόταν το ενδεχόμενο της απώλειας της συνεπιμέλειας της ανήλικης κόρης τους και έτσι, σύμφωνα με το βούλευμα, αποφάσισε να την σκοτώσει.

Από τον Φεβρουάριο του 2013 ξεκίνησε η προσπάθεια δηλητηρίασης της συζύγου του με αρσενικό, με τοποθέτηση του δηλητηρίου στο νερό ή στην τροφή, καθώς λόγω της ιδιότητάς του γνώριζε ότι μπορούσε να ισχυριστεί ότι επρόκειτο περί ατυχήματος.

Τον Ιούλιο του 2013 παρουσίασε ένα ακόμη επεισόδιο, με εμετούς και διάρροιες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Μάλιστα, όταν συνειδητοποίησε πως το σχέδιό του κινδύνευε να αποτύχει της χορήγησε μεγαλύτερη δόση, εντός του νοσοκομείου, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει οξεία δηλητηρίαση.

Δείτε το απόσπασμα...

Δημοφιλη Αρθρα