Δεν άντεξε τον πόνο. Γνωστός ορειβάτης αυτοκτόνησε μία ημέρα αφότου είδε τη σύντροφό του να πεθαίνει σε χιονοστιβάδα

Δεν άντεξε τον πόνο. Γνωστός ορειβάτης αυτοκτόνησε μία ημέρα αφότου είδε τη σύντροφό του να πεθαίνει σε χιονοστιβάδα

Παγκοσμίου φήμης ορειβάτης είδε τη σύντροφο της ζωής του να σκοτώνεται σε χιονοστιβάδα και μία ημέρα μετά αποφάσισε να αυτοκτονήσει καθώς δεν άντεχε άλλο τον πόνο της απουσίας της, αλλά και το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να την σώσει.

Ο Χάιντεν Κένεντι και η σύντροφός του έκαναν ανάβαση στις νοτιοδυτικές πλαγιές της Μοντάνα όταν συνέβη το τραγικό ατύχημα. Ξαφνικά καταπλακώθηκαν από μια χιονοστιβάδα. Ο Χάιντεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί, αλλά δεν μπορούσε να βρει πουθενά την Ίνγκε. Τελικά, στις 7 Οκτωβρίου η Ίνγκε βρέθηκε νεκρή. Την επόμενη ημέρα ο Χάιντεν Κένεντι έδωσε τέλος στη ζωή του.

 

 

Preliminary report and photos from the recent avalanche fatality are on our advisory page. Our deepest condolences go to the families and friends of the skiers involved in this accident. http://www.mtavalanche.com/current #gnfacobs

A post shared by Friends of GNF Avy Center (@mtavalanche) on Oct 10, 2017 at 12:04pm PDT

 

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει πολύ πρόσφατα στην Μοντάνα.

Ο χορηγός του εξοπλισμού του ορειβάτη, η Black Mountain Equipment, αποτίνει φόρο τιμής στον εκλιπόντα ορειβάτη με μια ανάρτηση στο Facebook. «Ο Χάιντεν δεν ήταν απλά ένας ταλαντούχος ορειβάτης. Πιο κοντά στην αλήθεια είναι να πούμε ότι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο. Αλλά ακόμα κι αυτές οι λέξεις είναι λίγες για να περιγράψουν το ποιος ήταν ο Χάιντεν. Ήταν πραγματικά ένας άνθρωπος που εκπροσωπούσε την ορειβασία. Ήταν ένας ορειβάτης που ξεπερνούσε τα όρια». 

 

 

 

 

Πηγή: athensvoice.gr

Δημοφιλη Αρθρα