Ο επίλογος του φριχτού τροχαίου στην Κρήτη: Μαζί κηδεύονται μάνα και κόρη

Ο επίλογος του φριχτού τροχαίου στην Κρήτη: Μαζί κηδεύονται μάνα και κόρη

Ενώ ο πατέρας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και η μικρότερη αδερφή βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

Από τη μία στιγμή στην άλλη μία οικογένεια βρέθηκε από την απόλυτη ευτυχία στην τραγωδία. Ο λόγος για την οικογένεια από την Τήλο που είχε πάει στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει την κόρη της, ενεπλάκη όμως σε ένα τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή στη μητέρα, την κόρη και τον αρραβωνιαστικό της. Σήμερα το μεσημέρι γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος καθώς  κηδεύονται μαζί στη Ρόδο η 40χρονη Δέσποινα και η 20χρονη κόρη της Μαρία. Η κηδεία γίνεται στη Ρόδο, από όπου κατάγεται η μητέρα, ωστόσο στο νησί της Τήλου έχει κηρυχθεί πένθος με κλειστές όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

Και όλα αυτά ενώ στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, μάχη για τη ζωή δίνει ο πατέρας της οικογένειας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 47χρονος υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση ορθοπεδικών τραυμάτων που φέρει ο άτυχος άνδρας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. 

Τραγική φιγούρα είναι η 15χρονη που επέζησε του τροχαίου και γνωρίζει πλέον όλη την τραγική αλήθεια για τη μοίρα της οικογένειάς της. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της έχει βρεθεί ομάδα ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται το κορίτσι με σοβαρά ορθοπεδικά τραύματα. Η κατάσταση της υγείας της, όπως ανέφεραν από την αρχή οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ, είναι σοβαρή, ενώ έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων της.  
Πηγή Cretapost, protothema.gr

 

Δημοφιλη Αρθρα