Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την 47χρονη καθηγήτρια που εξαφανίστηκε- Τα χειρόγραφα- ντοκουμέντο και ο λόγος που απευθύνθηκε λίγους μήνες πριν στην εκπομπή

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την 47χρονη καθηγήτρια που εξαφανίστηκε- Τα χειρόγραφα- ντοκουμέντο και ο λόγος που απευθύνθηκε λίγους μήνες πριν στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" (Video)

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις σχετικά με την Βαΐα Οικονόμου, την 47χρονη μαθηματικό, που αγνοείται από την περασμένη Παρασκευή.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", η γυναίκα είχε επικοινωνήσει μερικούς μήνες πριν με την εκπομπή του Star και συγκεκριμένα με την δημοσιογράφο Ρούλα Κουσκουρή, η οποία, μάλιστα, είχε επικοινωνήσει τελευταία φορά με την καθηγήτρια στις 31 Αυγούστου. 

Την επιμέλεια της 6χρονης κόρης της Βαΐας Οικονόμου έχει ο πατέρας της μικρής, μετά από διάγνωση ψυχολογικών διαταραχών από ιδιώτη γιατρό.

Ωστόσο, η γυναίκα είχε παραδώσει, μετά από διαμεσολάβηση της εκπομπής, κάποια χειρόγραφα στα οποία μιλά για τους φόβους της και αναφέρεται στη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, σε γνωστό δικηγόρο.

Δείτε τα βίντεο...

1/3

Δημοφιλη Αρθρα