Θρήνος για την 34χρονη που έχασε τη ζωή της την ώρα του τοκετού- Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της αδελφής της (Video)

Θρήνος για την 34χρονη που έχασε τη ζωή της την ώρα του τοκετού- Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της αδελφής της (Video)

Έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο η υπόθεση της 34χρονης μητέρας, που έχασε χθες τη ζωή της κατά τη διάρκεια του τοκετού, σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Η αδελφή της 34χρονης μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", αποκαλύπτοντας τι συνέβη τις κρίσιμες ώρες.

«2.30 η ώρα μας είπαν ότι γεννήθηκε το παιδάκι, μας το έφεραν να το δούμε και η επόμενη ερώτηση ήταν πότε θα δούμε την αδελφή μας. Μας είπαν ότι όλα είχαν πάει καλά και την ετοίμαζαν για να τη δούμε... Πέρασε μισή, μία ώρα και αρχίσαμε να αγωνιούμε, ζητήσαμε τον γιατρό, βγήκε έξω και μας ανακοίνωσε πως υπάρχει αιμορραγία, ότι δεν σταματάει και αν χρειαστεί θα προχωρήσει σε αφαίρεση μήτρας...» είπε η αδελφή της άτυχης γυναίκας, ενώ συμπλήρωσε «Γεννήθηκε φυσιολογικά το παιδί, 4 κιλά... Όπως μας έλεγε ο σύζυγός της, γιατί πονούσε η αδελφή μου και δεν ήταν καλή η διαστολή και επέμενε ο άντρας της και φώναζε και έλεγε "Γιατρέ, σε παρακαλώ, κάν' της μια καισαρική να ηρεμήσουμε" και έλεγε "Δεν βλέπω το λόγο να κάνουμε καισαρική. Θα γεννήσει φυσιολογικά"».

Η ίδια τόνισε, επίσης, πως από τις 3 η ώρα, τους ενημέρωσαν τελικά περίπου στις 5.30 πως η κοπέλα πέθανε και μάλιστα όχι ο γιατρός ή η ομάδα του, οι οποίοι είχαν εξαφανιστεί.

Η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατά του γιατρού και παντός υπευθύνου.

Δείτε το απόσπασμα...

Δημοφιλη Αρθρα