Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της μάνας της φοιτήτριας: Το πουλάκι μου το όμορφο, η πέρδικα μου.. Πάει η Ελένη μου (Video)

Ραγίζει καρδιές το μοιρολόι της μάνας της φοιτήτριας: Το πουλάκι μου το όμορφο, η πέρδικα μου.. Πάει η Ελένη μου (Video)

Συντετριμμένη είναι η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια στη Ρόδο.

Η μητέρα της η οποία την περίμενε στο Διδυμότειχο για τα Χριστούγεννα, αδυνατεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί «το πουλάκι μου το όμορφο, την περδικά μου», όπως αποκαλούσε την Ελένη της.

Κρατώντας μια φωτογραφία της 21χρονης φοιτήτριας στα χέρια, η μητέρα της μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στο νερό»

«Ήταν ζωντανό το παιδί όταν έπεσε μέσα στα κρύα νερά. Αλλά εκείνη τη βραδιά είχε τεράστια κύματα, τα οποία την έριχναν εδώ κι εκεί. Της τσάκισαν το σώμα με μώλωπες και κατάγματα» είπε η μητέρα της και πρόσθεσε:

«Δεν ήξερα τίποτα για τους δύο αυτούς ανθρώπους. Αν μας έλεγε ότι κινδυνεύει δεν θα πηγαίναμε; Προφανώς ένας από τους δύο κάτι ήθελε να κάνει, είχε και τον συνεργό ως βοηθητικό και το μεταφέρανε τόσο μακριά».

Αν και έχει προσπαθήσει να μάθει νέες πληροφορίες, υποστηρίζει ότι «οι φίλες της δεν μου λένε τίποτα».

«Να μην το βιώσει μάνα αυτό»

Τραγική ειρωνία; «16 Δεκεμβρίου είχε κλείσει εισιτήριο για να έρθει. Να μην το ζήσει μάνα και να μην το βιώσει στην ψυχούλα της να χάνεις με τέτοιο τρόπο το παιδί σου… Έρημη η φωλιά μου, έρημα τα πάντα! Το πουλάκι μου το όμορφο, η πέρδικα μου, η περιστέρα μου η όμορφη. Αυτό το παιδί το φάγανε…! Πάει η Ελένη μου. Όλος ο ελληνικός λαός να τους καταδικάσει με τον χειρότερο τρόπο» είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της φοιτήτριας.

Δημοφιλη Αρθρα