Lancaster

Lancaster "365 Skin Repair": 365 ημέρες, 365 ευκαιρίες για μια πιο όμορφη επιδερμίδα

Στον σημερινό, σύγχρονο κόσμο-και πιο πολύ στον αστικό κλοιό-, βρισκόμαστε περικυκλωμένες από τη ρύπανση, τις ακτίνες UV, το στρες και την έλλειψη ύπνου. Η επιδερμίδα, ο ενδιάμεσος κρίκος ανάμεσα στον εξωτερικό και τον εσωτερικό κόσμο του σώματός μας, δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα από τις καθημερινές αυτές επιθέσεις. Πώς μπορούμε, επομένως, να ακολουθήσουμε αυτόν τον τρόπο ζωής χωρίς να τον πληρώνουμε με φθορές στην επιδερμίδα; Πώς θα διατηρήσουμε μια νεανική, όμορφη επιδερμίδα κάτω από τέτοιες συνθήκες; Παντού, οι  κάτοικοι των πόλεων, αναζητούν μια ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα αυτό. 

Να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να προσαρμόζεται διαρκώς στο περιβάλλον της, 365 ημέρες το χρόνο: αυτή είναι η προσέγγιση της Lancaster μέσα από τη σειρά "365 Skin Repair". Το "365 Skin Repair Serum Youth Renewal" είναι ένας ορός που ενισχύει την επιδερμίδα, έτσι ώστε να γίνει πιο ανθεκτική στην επιθέσεις αυτές ενώ παράλληλα επανορθώνει τις φθορές που έχουν ήδη προκληθεί από το περιβάλλον. Η φόρμουλα αυτού του ορού, έχει  επανασχεδιαστεί για να εναρμονίζεται με τις επιστημονικές καινοτομίες και έχει επεκταθεί σε μια  ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, ικανή να αντιμετωπίζει όλους τους παράγοντες γήρανσης της επιδερμίδας. Η σειρά "365 Skin Repair", ενισχύει τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης της επιδερμίδας και δεν στοχεύει μόνο στη βιολογική γήρανση, αλλά και στη γήρανση που οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, δίνοντας τη δυνατότητα στην επιδερμίδα να αμύνεται καλύτερα και να επανορθώνεται κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπη με τις φθορές που προκαλεί το στρες. 

Σήμερα, η Lancaster συνεχίζει αυτή την προσέγγιση προστασίας και επανόρθωσης της επιδερμίδας, 365 ημέρες το χρόνο, εστιάζοντας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζει ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός γυναικών: τη λιπαρότητα και τις ατέλειες που υπονομεύουν τη νεανικότητα και την τελειότητα της επιδερμίδας.  Καθώς ο χρόνος περνά, η επιδερμίδα αγωνίζεται κάθε φορά και πιο πολύ, να συνέλθει από τις καθημερινές επιθέσεις του περιβάλλοντος. Η μικτή επιδερμίδα εξαντλείται, αποκαλύπτοντας ολοένα και περισσότερες ατέλειες: οι πόροι γίνονται πιο ορατοί και τα σημάδια της ηλικίας  χαράσσονται ακόμα πιο βαθιά.  Στην ηλικία αυτή, της "selfie celebrity", δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό να έχεις σε καθημερινή βάση, μια επιδερμίδα με ψεγάδια. Για να προσφέρει μια αποτελεσματική λύση σ’ αυτό το διπλό ζήτημα, της γήρανσης και της διόρθωσης των ατελειών, η   Lancaster δημιούργησε την "365 Skin Repair light mousse cream”, μια κρέμα που στοχεύει στα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προσφέρει ματ αποτέλεσμα.

"365 Skin Repair light mousse cream", η «nofilter» επιδερμίδα σας αποκαλύπτεται.

Η φόρμουλα αυτής της κρέμας με τη μους υφή, όπως και ολόκληρη η σειρά 365, είναι εμπλουτισμένη με τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της Lancaster πάνω στην προστασία, την επανόρθωση και τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης.

Με τον καιρό «σβήνει» απαλά τις ατέλειες της επιδερμίδας.  

365 μέρες το χρόνο,  η "365 Skin Repair light mousse cream" προσφέρει μια νέα ευκαιρία για ομοιόμορφη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Τεχνολογία "365", το κλειδί για τη διατήρηση της νεότητας

1) Επανόρθωση με το σύμπλεγμα "DNA Repair"

Το σύμπλεγμα αυτό, περιέχει ένα φυσικό ενεργό συστατικό, προϊόν βιοτεχνολογίας (bifidobacterium lysate), το οποίο ενισχύει τη φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης του DNA από τις φθορές που προκαλούνται από εξωτερικές επιθέσεις. Περιέχει επίσης εκχύλισμα σόγιας, πλούσιο σε γλυκοπρωτεΐνες, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της σύνθεσης του κολλαγόνου με αποτέλεσμα οι γραμμές και οι ρυτίδες να μειώνονται.

2) Προστασία με την  "Full Light Technology"

Η φόρμουλα αυτή στοχεύει στην προστασία από τις  ακτίνες UV, την υπέρυθρη ακτινοβολία αλλά και το ορατό φως. Η πρωτοπόρος καινοτομία Full Light Technology δρα και στα τρία επίπεδα του δέρματος αντιμετωπίζοντας το πλήρες φάσμα του ηλιακού φωτός.  Η επιφάνεια της επιδερμίδας προστατεύεται με δύο στρατηγικές: τα φίλτρα προστασίας απορροφούν τις ακτίνες UVA και  UVB, όπως επίσης και το ορατό φως. Συγχρόνως, τα pearlescent pigments (χρωστικές) και η πούδρα ρουμπινιού αντανακλούν το ορατό φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Επιπλέον, ακόμα και αν οι ακτίνες του φωτός κατορθώσουν παρά τις άμυνες αυτές να διαπεράσουν σε κάποιο ποσοστό την επιφάνεια της επιδερμίδας, το σύμπλεγμα ισχυρών αντιοξειδωτικών συστατικών, εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα ροδιού και Φυσαλίδας, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και προσφέρει προστασία από περιβαλλοντικές επιθέσεις. Το  DNA της επιδερμίδας είναι προστατευμένο.

3) Διατήρηση της νεανικής εμφάνισης με το Epigenetic Complex

Η επιγενετική είναι μια νέα επιστήμη που εξετάζει την επίδραση του περιβάλλοντος στην έκφραση των γονιδίων. Η Lancaster καινοτόμησε στην τεχνολογία της σειράς "365 Skin Repair", συνδυάζοντας τη γονιδιακή προσέγγιση στην επανόρθωση και την προστασία με την προσέγγιση της επιγενετικής, μέσα από ένα μοναδικό σύμπλεγμα συστατικών που στοχεύουν σε επιγενετικούς παράγοντες. Τα συστατικά που συνθέτουν το Epigenetic Complex – εκχύλισμα κόκκινου ρυζιού, απόσταγμα κόκκινου κρασιού και εκχύλισμα plantain (φυτό)-  παρατείνουν και διατηρούν τη μακροβιότητα των κυττάρων με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να παραμένει νεανική για περισσότερο χρόνο.

Το πλεονέκτημα της "τελειότητας": ένα ειδικό σύμπλεγμα για ματ αποτέλεσμα.

Το εκχύλισμα αμαμελίδας (witch hazel), συστατικό γνωστό για τις στυπτικές του ιδιότητες, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και την έκκριση λιπαρότητας.

Τα μικροσφαιρίδια από πολυμερή απορροφούν την υπερβολική έκκριση σμήγματος, προσφέροντας ματ τελείωμα και ομοιόμορφη εμφάνιση στην επιδερμίδα.

Υφή αέρινου μαξιλαριού.

Πώς μπορεί μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με τόσο πλούσια και  ευεργετικά συστατικά να έχει μια τόσο ανάλαφρη υφή; Το μυστικό κρύβεται στην τεχνογνωσία των επιστημόνων της  Lancaster.

Ενυδατικά συστατικά, επιλεγμένα για την ανάλαφρη υφή τους, προσφέρουν άνεση και απαλότητα «πούπουλου» στην επιδερμίδα.

Με την  "365 Skin Repair light mousse cream", η μικτή επιδερμίδα αποκτά ομοιομορφία, η υφή της βελτιώνεται και η λιπαρότητα εξισορροπείται. Η επιδερμίδα προστατεύεται από τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και ανακτά τη νεανική της εμφάνιση και τη φυσική της λάμψη.  

Δημοφιλη Αρθρα