4 είδη παπουτσιών που θα κάνουν τις συναδέλφους να καρφωθούν πάνω σου (Video)

4 είδη παπουτσιών που θα κάνουν τις συναδέλφους να καρφωθούν πάνω σου (Video)

Είναι κοινός τόπος ότι το παπούτσι στον άντρα είναι ανάμεσα στα πρώτα δύο πράγματα που κοιτάνε οι γυναίκες πάνω του. Άλλες το κοιτούν πρώτο, άλλες δεύτερο. Αλλά είναι το μοναδικό που θα το βρεις σίγουρα στη δυάδα, είτε με τα χέρια, είτε με τη μύτη, είτε με τα οπίσθια, είτε... με την τσέπη.

Αν λοιπόν θέλεις να διευρύνεις και να ισχυροποιήσεις την επιτυχία σου με το γυναικείο φύλο πρέπει να στοχεύσεις στο παπούτσι. Αν το δουν πρώτο θα κοιτάξουν και το υπόλοιπο πακέτο. Αν το δουν δεύτερο είναι ικανό να σώσει την παρτίδα ή να σε στείλει στο ράφι με τα μπακούρια. Και το μέρος που υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός γυναικών είναι στη δουλειά. Και με αυτά τα είδη παπουτσιών συνδυασμένα και με τα κατάλληλα ρούχα, θα νιώσεις σαν τον Καίσαρα: Veni Vidi Vici.

1. Brogues: Είναι από τα παπούτσια που φοριούνται κάλλιστα και για ένα after work ποτό

2. Loafers: Για τις πιο καλοκαιρινές μέρες, με παντελόνι κοτλέ και τα μπατζάκια διπλωμένα, ώστε να φαίνεται το πόδι. Εννοείται χωρίς κάλτσα.

3. Λουστρίνι Lace Up: Δερμάτινο δετό με λουστρινένια απόχρωση, θα τα ακούσεις και  oxfords, είναι συνώνυμο του ανδρικού classiness.

4. Λουστρίνι Black Cap: Μαύρη εκδοχή του #2

Δείτε σχετικό video!

Πηγή: koolnews

Δημοφιλη Αρθρα