Τι λέει στις φίλες της για τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι

Τι λέει στις φίλες της για τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι

Όταν σε μια γυναικεία παρέα η κουβέντα πάει στο σεξ, τα μάγουλα γενικώς κοκκινίζουν. Σε αντίθεση με σένα που την πρώτη φορά με κάποια - κατά το στερεότυπο πάντα - δεν επεκτείνεσαι σε λεπτομέρειες πέρα από ένα «καλή / κακή / ψυχρή / δυνατή» κοκ, με τα κορίτσια γίνεται της υπεραναλύσεως. Θα απαντήσει σε όλες τις ρωτήσεις των φιλενάδων της, θα αναφέρει από εκείνη τη «γλυκιά ελιά δίπλα από τον αφαλό», την πρώτη κουβέντα που είπες μετά το σεξ και σίγουρα «κάτι σήμαινε» και εννοείται πως θ' αναφερθεί και σ' αυτό που της έκανε περισσότερο- καλή ή κακή- εντύπωση εκεί κάτω.

Ναι, τα λένε όλα. Και τα θετικά και τα αρνητικά. Στα τελευταία κολλάνε πιο πολύ, οι άτιμες. Θες να μάθεις λοιπόν ποια είναι τα πράγματα τα οποία αν κάνεις δε γλιτώνεις το «μπίρι μπίρι» με τίποτα;

> Όταν δεν καταλαβαίνεις τι είναι το «όχι». Πολλές γυναίκες όταν «είναι κουρασμένες» δεν θέλουν ούτε να τις ακουμπήσεις. Ή Ok, μπορεί και να θέλουν να τις ακουμπήσεις, αλλά στη ψυχή πρώτα. Αυτή η έλλειψη ρομαντισμού πολύ τις εκνευρίζει και δε συμβιβάζονται εύκολα με την ιδέα ότι δε μπορείς ν' ανάψεις ένα κερί, ν' ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί και να κάνεις λίγο μασάζ χωρίς να θες αντάλλαγμα (βασικά αν τα κάνεις όλα αυτά η ανταμοιβή είναι σιγουράκι).

> Όταν μπαίνεις κατευθείαν «στο ψητό». Στο μυαλό μιας γυναίκας ο άντρας που κάνει σεξ χωρίς προκαταρκτικά ενώ δε τον βιάζει κανένας πέρα από τις ορμές του είναι «ανώριμος και παρτάκιας» κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταγγελθεί επειγόντως.

> Όταν είσαι άγαρμπος. Δηλαδή κάνεις προκαταρκτικά, αλλά σαν αγροίκος. Χρησιμοποιείς τα δάχτυλά σου σα σκαλιστήρια, φιλάς ατσούμπαλα σαν επιδειξίας πορνοστάρ και γενικώς δεν είσαι καθόλου τρυφερός γιατί έτσι έχεις δει στις τσόντες, έτσι νομίζεις ότι γίνεται.

> Όταν η στύση σου είναι αβέβαιη. Ω, ναι. Θα το πει στις φίλες της. Την πρώτη φορά θα σε δικαιολογήσουν με ομοφωνία «άχου το μωρέ, είχε άγχος, εντάξει συμβαίνουν αυτά». Αν όμως το έργο συνεχιστεί κι άλλο, δεν θα είναι τόσο επιεικείς μαζί σου. Θα ψάξουν να βρουν το λόγο, θα κάνουν δεκάδες εικασίες, θα συμπονέσουν τη φίλη τους κι εσύ λογικά θα πεθαίνεις από λόξιγκα κάπου.

> Όταν συμπεριφέρεσαι σαν Μεγάλος Εραστής. Είναι αυτή η έπαρση που έχουν μερικά αρσενικά και βγαίνει προς τα έξω τη χειρότερη στιγμή. Ο καλός εραστής δεν κορδώνεται μπροστά από έναν καθρέφτη την ώρα του σεξ για να «νιώσει», δεν ψάχνει την προφορική επιβεβαίωση επίσης την ώρα του σεξ και γενικώς δε συμπεριφέρεται ναρκισσιστικά, καμία ώρα, πόσο μάλλον εκείνη του σεξ.

> Όταν είσαι παθητικός. Και δεν παίρνεις πρωτοβουλίες, δεν αλλάζεις στάσεις, δεν φιλάς, δεν χαϊδεύεις, απλά κάθεσαι σαν τον μαχαραγιά και απολαμβάνεις. Μια κατάσταση που εύλογα δημιουργεί ένα τεράστιο παράπονο στην παρτενέρ σου, η οποία θα αναζητήσει τον ώμο της φίλης της για να βρει λίγη παρηγοριά. Ελπίζουμε να περιοριστεί μόνο σ' αυτόν τον ώμο και να μην στραφεί και σε άλλα όργανα, άλλων ατόμων.

> Όταν τελειώνεις πάρα πολύ γρήγορα. Λέγεται πρόωρη εκσπερμάτωση, αντιμετωπίζεται και βασικά επιβάλλεται ν' αντιμετωπιστεί από τη στιγμή που στο σεξ δεν είσαι μόνος σου κι έχουν κι άλλοι ανάγκες κορύφωσης πέρα από σένα, οι οποίες δεν ικανοποιούνται μέσα στο τρίλεπτο. Εκείνες θα τις πουν να το σου ανοίξει κουβέντα, οπότε αν δεν ψήνεσαι να το συζητήσεις, κάνε κάτι.

> Όταν δεν ξέρεις να φιλάς. Ή βαριέσαι να φιλήσεις φυσιολογικά. Ή φιλάς σα να γλύφεις παγωτό. Για τις γυναίκες το φιλί στο ερωτικό παιχνίδι είναι όπως το καύσιμο για το αυτοκίνητο. Αν δε τη γεμίσεις με φιλιά, δεν παίρνει μπρος, όσο καλός κι είσαι στην αυτή καθαυτή πράξη. Το φιλί θέλει τέχνη. Αν τη δεις να προσπαθεί να σε αποφύγει, ή ότι σκουπίζεται αφού τη φιλήσεις ή ότι ενώ τη φιλάς εκείνη αλλάζει το ρυθμό ή τον τρόπο που φιλιέστε, προβληματίσου.

> Όταν μετά το σεξ γίνεσαι ένας άλλος. Σα να την ακούμε: «είναι πολύ θερμός, περνάω πολύ ωραία όταν το κάνουμε, μου λέει και ωραία λόγια, αλλά με το που τελειώνει, γυρνάει πλευρό και ούτε αγκαλιά, ούτε τίποτα. Δε μου δίνει καμία σημασία το γαϊδούρι». Μετά από μια τέτοια εξομολόγηση , η ταμπέλα του εγωιστή μ@@@@@ είναι πολύ πιθανόν να κρέμεται από πάνω σου κάθε φορά που θα σε αντικρίζουν όλες τους. Και βασικά ένα δίκιο θα το έχουν.

> Όταν δεν έχεις όρεξη. Όχι μια φορά, συνέχεια. Η κοινωνία μας έχει μεγαλώσει ποτίζοντάς μας τα μυαλά με το κλισέ «ο άντρας θέλει πάντα σεξ, η γυναίκα όχι». Μπορεί η αλήθεια να μην είναι τόσο ακραία, ωστόσο το να μην έχεις συχνά όρεξη για ερωτική επαφή με τη σύντροφό σου ενώ δεν έχει συμβεί κάτι σοκαριστικό, προφανώς είναι λόγος ν' ανησυχήσει και να θέλει να το μοιραστεί με τις φίλες της.

Δημοφιλη Αρθρα