Ο Αμερικανός ηθοποιός Matt Dillon με γυαλιά Persol Calligrapher Edition!

Ο Αμερικανός ηθοποιός Matt Dillon με γυαλιά Persol Calligrapher Edition!

Matt Dillon in Persol Calligrapher

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης & ηθοποιός Ματ Ντίλον έκανε το ντεμπούτο του ταινία Over the Edge (1979) και καθιέρωσε τον εαυτό του ως είδωλο εφήβων με πρωταγωνιστή σε ταινίες όπως My Bodyguard & The Outsiders. Στη δεκαετία του 2000, έκανε το ντεμπούτο στη σκηνοθεσία με το City of Ghosts και πρωταγωνίστησε στις ταινίες Crash, Factotum, You and Me and Dupree. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, κέρδισε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες, συμπεριλαμβανομένων υποψηφιότητες Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στο Crash και ένα βραβείο Grammy για την υποψηφιότητά του στο Best Spoken Word Album για το Jack Kerouac's On the Road. Από το 2015 έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική εκπομπή FOX Wayward Pines, για την οποία ήταν υποψήφιος για το Saturn Award.

Αυτά τα κομψά τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου της σειράς Calligrapher Edition από acetate με μια μεταλλική γέφυρα και βραχίονες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους που αγαπούν τη σύγχρονη κομψότητα, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν σε λεπτομέρειες. Η έμπνευση προέρχεται από την αρχαία τέχνη της καλλιγραφίας και αντικατοπτρίζεται στις τομές, οι οποίες εμφανίζονται ως δημιούργημα καλλιγραφίας.

Η αίσθηση της μοναδικότητας υπογραμμίζεται περαιτέρω από το εξελιγμένο συνδυασμό acetates που έχουν χρησιμοποιηθεί από τα αρχεία Persol, μεταλλικές αποχρώσεις και ultra-thin κρυστάλλινους φακούς.

Τα γυαλιά Persol, είναι της εταιρείας Luxottica και διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Δημοφιλη Αρθρα