Το ξέσπασμα του Σάκη Τανιμανίδη: Είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος...

Το ξέσπασμα του Σάκη Τανιμανίδη: Είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος...

"Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας που χθές πήγαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος (πλην των άναρχο-φασιστών που έθεσαν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους ειρηνικούς διαδηλωτές)! Είμαι πολύ αισιοδοξος και χαρούμενος που βλέπω την ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε ένα εθνικό ζήτημα. Η αδιαφορία και το "έλα μωρέ" δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν βελτίωσε καμία κατάσταση. 
Από την άλλη είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος από τα «μεγάλα μυαλά της χώρας», τους πολιτικούς μας, που ενώ θα έπρεπε όλοι μαζί γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι να συζητάνε υπέρ του εθνικού συμφέροντος για ένα τόσο σημαντικό θέμα επιδιώκοντας την Εθνική Συναίνεση, αυτοί καταναλώνουν ενέργεια και χρόνο για το ποιος θα κυριαρχήσει για να παραμείνει ή να αποκτήσει την εξουσία! 
Αν, λοιπόν, θέλετε μια καλύτερη Ελλάδα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μακεδονικό), μην μένετε αμέτοχοι..ενημερωθείτε, πάρτε θέση, ψηφίστε όταν έρθει η ώρα και σε ένα ιδανικό σενάριο δημιουργήστε ή γίνετε εσείς οι πολιτικοί που ονειρεύεστε για την χώρα μας",
έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης στον λογαριασμό του στο instagram, μετά το μεγάλο συλλαλητήριο  στο Σύνταγμα για τη Συμφωνία των Πρεσπών .

 

 

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους Έλληνες κάθε ηλικίας που χθές πήγαν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος (πλην των άναρχο-φασιστών που έθεσαν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους ειρηνικούς διαδηλωτές)! Είμαι πολύ αισιοδοξος και χαρούμενος που βλέπω την ενεργή συμμετοχή του κόσμου σε ένα εθνικό ζήτημα. Η αδιαφορία και το "έλα μωρέ" δεν έλυσε ποτέ κανένα πρόβλημα και δεν βελτίωσε καμία κατάσταση. Από την άλλη είμαι εξοργισμένος και απογοητευμένος από τα «μεγάλα μυαλά της χώρας», τους πολιτικούς μας, που ενώ θα έπρεπε όλοι μαζί γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι να συζητάνε υπέρ του εθνικού συμφέροντος για ένα τόσο σημαντικό θέμα επιδιώκοντας την Εθνική Συναίνεση, αυτοί καταναλώνουν ενέργεια και χρόνο για το ποιος θα κυριαρχήσει για να παραμείνει ή να αποκτήσει την εξουσία! Αν, λοιπόν, θέλετε μια καλύτερη Ελλάδα (και δεν αναφέρομαι μόνο στο Μακεδονικό), μην μένετε αμέτοχοι..ενημερωθείτε, πάρτε θέση, ψηφίστε όταν έρθει η ώρα και σε ένα ιδανικό σενάριο δημιουργήστε ή γίνετε εσείς οι πολιτικοί που ονειρεύεστε για την χώρα μας. #MacedoniaIsGreek photo by @miltoskamb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις 21 Ιαν, 2019 στις 9:49 πμ PST

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης