Η Zήνα Κουτσελίνη γυρίζει πίσω τον χρόνο: Σαν εκείνο το πρωινό δεν έχει ξαναγίνει! (Photo)

Η Zήνα Κουτσελίνη γυρίζει πίσω τον χρόνο: Σαν εκείνο το πρωινό δεν έχει ξαναγίνει! (Photo)

Με μια φωτογραφία από τα παλιά  που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook η Ζήνα Κουτσελίνη μας ταξίδεψε πολλά χρόνια πίσω.

Στην εποχή που εκείνη ήταν η σιδηρά κυρία πισω από τις κάμερες και έχτιζε καριέρες πολλών παρουσιαστών που στην πορεία και με την καθοδήγηση της μπήκαν στην πρώτη γραμμή.

Στην φωτογραφία  φαίνεται η ίδια, παρέα με την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Θανάση Πάτρα, πίσω στο 2004 όταν έκαναν το πολύ  πετυχημένο πρωινό του Σαββατοκύριακου, "Αυτό μας έλειπε".

"Μμμ, πόσες αναμνήσεις από εκείνη την εποχή! Δεν ξέρω γιατί, αλλά σαν εκείνο το Πρωινό του Σαββατοκύριακου δεν έχει ξαναγίνει! Είχαμε μεράκι , ζεστασιά και περιεχόμενο μοναδικό! Το πρώτο πρωινό Σαββατοκύριακου με παρουσιάστρια τη Σοφία Αλιμπέρτη (την οποία πίστευα πολύ) και συμπαρουσιαστή της τον ταλαντούχο Θανάση Πάτρα! Στο Πιάνο ο Στέφανος Κόκαλης και στα ζώδια ο Γιώργος Πανόπουλος! Συμμετείχε και ο γιος της Σοφίας για θέματα με παιδιά. Αρχισυντάκτης ο Νίκος Τιλκερίδης και βοηθός του η Ελισάβετ Νικολαίδου, σημερινή δική μου αρχιαυντάκτρια! Σήμερα το πρωί ξύπνησα με τη νοσταλγία εκείνης της Κυριακής που πήγαινα στο στούντιο, ως διευθύντρια ψυχαγωγικών εκπομπών τότε, με τον επίσης συνεργάτη μου Χρήστο Μπακάλογλου που με εμπιστευόταν ως οδηγό (σφάλμα μέγα), ακούγοντας όπως πάντα εγώ κλασική μουσική στη διαπασών! Σκέφτομαι πως οι καλές παρέες κάνουν την επιτυχία, οι άνθρωποι δηλαδή που ελεύθεροι στην παρέα μιας εκπομπής τραγουδούν, συζητούν και σκέφτονται φωναχτά! Η ζωή μου πίσω από τις κάμερες αποτελεί παρελθόν ( προς το παρόν, για να λέμε αλήθειες), όμως θεωρώ πως μπορω τουλάχιστον δικαιωματικά να πω μετά από τόσα χρόνια πως μόνο οι καλές παρέες κέρδισαν και όχι ένας παρουσιαστής χωρίς συναίσθηση της υπεραξίας των συνεργατών του! Περνώντας πια από όλους τους ρόλους (μπροστά και πίσω από τις κάμερες) ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μου τους συνοδοιπόρους, τους πριν και τους τώρα... Ξέρουν αυτοί❤️( για τα δύσκολα και τα εύκολα)", έγραψε η Ζήνα σε ένα τρυφερό flashback στη ζωή της πριν περάσει και η ίδια μπροστά από τις κάμερες.

Και αν και πλέον έχει αφήσει πίσω της τις κάμερες και τα κοντρόλ και έχει χαράξει τη δική της επίσης πολύ πετυχημένη πορεία ως παρουσιάστρια η "Ζήνα" των κοντρόλ αποδεικνύει κάτι που είναι γνωστό αλλά δεν το βλέπουμε πολύ συχνά, ιδιαίτερα στον "λαμπερό" κόσμο της τηλεόρασης.

Αυτόν τον άγραφο κανόνα που λέει πως οι πραγματικά πετυχημένοι και αληθινοί άνθρωποι, αυτοί που μένουν αναλλλοίωτοι στον χρόνο, όση δόξα, επιτυχία και χρήματα αν κερδίσουν είναι αυτοί που δεν ξεχνάνε ποτέ από που ξεκίνησαν και δεν απαρνούνται το παρελθόν τους...  με όσα καλά αλλά και άσχημα περιέχει αυτό!

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Ξεκαρδιστικό βίντεο με σκύλο να παρακαλά το αφεντικό του να τον αφήσει να απολαύσει το φαγητό του!
Ξεκαρδιστικό βίντεο με σκύλο να παρακαλά το αφεντικό του να τον αφήσει να απολαύσει το φαγητό του!
Ξεκαρδιστικό βίντεο με σκύλο να παρακαλά το αφεντικό του να τον αφήσει να απολαύσει το φαγητό του!