Σάκης Τανιμανίδης: Απάντησε με μια ανάρτηση

Σάκης Τανιμανίδης: Απάντησε με μια ανάρτηση "καρφί" σε όσα είπε για εκείνον ο Γιώργος Μαυρίδης

O Γιώργος Μαυρίδης το βράδυ της Τρίτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και για πρώτη φορά μίλησε για τους λόγους που τελείωσε η φιλία αλλά και η συνεργασία με τον πρώην κολλητό του, Σάκη Τανιμανίδη.

"Μου άφησε πικρία όλη αυτή η ιστορία. Μιλάω πάντα για τον εαυτό μου. Προφανώς δεν μιλάμε, προφανώς δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω κάτι να είμαι μαλωμένος. Δεν είναι μια απόφαση δικιά μου. Με ρώτησες πριν για πικρία. Στο τέλος της εκπομπής έγραφε «είναι μια ιδέα του Σάκη». Ακυρώνεις δέκα ανθρώπους από πίσω. Δεν το κάνεις αυτό, τους ακυρώνεις. Για να πεις είμαι δημιουργός του concept πάει να πει έχεις τα λεφτά και είπες θα σας πληρώνω στην ώρα σας. Έτσι έγινε; Τον πιλότο πλήρωσα, τον πιλότο πλήρωσε ο άλλος… Δανεικά σου έδωσα… Εμείς δεν γυρίσαμε να πούμε ήταν δικιά μου ιδέα. Προφανώς αφήνεις στους άλλους μια πικρία. Δηλαδή πως το κάνεις; Δεν είναι ωραίο για τους άλλους", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε τη δική του απάντηση στα όσα είπε ο Γιώργος με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram όπου έγραψε:

"Never argue with somebody who believes their own lies", που στα ελληνικά μεταφράζεται ως: " Μην  τσακώνεσαι  ποτέ με κάποιον που πιστεύει τα ψέματα του".

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης