Το πρώτο μήνυμα του Θάνου μετά την δεύτερη αποχώρηση του από το MasterChef

Το πρώτο μήνυμα του Θάνου μετά την δεύτερη αποχώρηση του από το MasterChef

Tην πρώτη του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram μετά την χθεσινή δεύτερη αποχώρηση του από το MasterChef, έκαε σήμερα ο Θάνος Σπανός.

Ο Θάνος ανέβασε μια φωτογραφία όπου φαίνονται κρεμασμένες οι δύο ποδιές του MasterChef, η κλασσική μαύρη αλλά και η λευκή με το όνομα του και έγραψε:

"Καλημέρα όμορφε κόσμε!! Στην παρέα της ποδιάς προστέθηκε άλλη μία, αυτή της αποχώρησης. Αυτή τη φορά αποχώρησα πιο γεμάτος από πριν, περισσότερα mystery box, τεστ δημιουργικότητας (που με έκαψαν χαχα), ομαδικές και εξόδους. Το μαγειρικό ταξίδι για μένα όμως δεν τελειώνει εδώ, τώρα ξεκινάει! Εύχομαι στο άμεσο μέλλον να δείτε περισσότερο από τον Θάνο και την μαγειρική- ζαχαροπλαστική του είτε τηλεοπτικά είτε μέσω τον social. Λόγω των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα. Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίξατε όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν μέσα στο διαγωνισμό μαγειρικής του @masterchefgr !!!"

 

 

Καλημέρα όμορφε κόσμε!! Στην παρέα της ποδιάς προστέθηκε άλλη μία, αυτή της αποχώρησης. Αυτή τη φορά αποχώρησα πιο γεμάτος από πριν, περισσότερα mystery box, τεστ δημιουργικότητας (που με έκαψαν χαχα), ομαδικές και εξόδους. Το μαγειρικό ταξίδι για μένα όμως δεν τελειώνει εδώ, τώρα ξεκινάει! Εύχομαι στο άμεσο μέλλον να δείτε περισσότερο από τον Θάνο και την μαγειρική- ζαχαροπλαστική του είτε τηλεοπτικά είτε μέσω τον social. Λόγω των ημερών θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα. Σας ευχαριστώ όλους που με υποστηρίξατε όλο αυτόν τον καιρό που ήμουν μέσα στο διαγωνισμό μαγειρικής του @masterchefgr !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️Thanos Spanos ▪️ (@thanos__sp) στις 23 Απρ, 2019 στις 11:07 μμ PDT

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης