Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε θεατρική παράσταση. Δείτε την αφίσα και το μήνυμα του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έγραψε θεατρική παράσταση. Δείτε την αφίσα και το μήνυμα του

Επιτέλους η ώρα που ο Γιώργος Καπουτζίδης θα μοιραστεί μαζί μας το μοναδικό του ταλέντο έφτασε ακι πάλι!.

Αυτή τη φορά όμως όχι σε κάποια τηλεοπτική σειρά, αλλά στο θέατρο.

Ο Γιώργος δημοσίευσε την αφίσα της παράστασης "Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του", που όπως μας ενημέρωσε έγραψε ο ίδιος και θα παιχτεί τον Οκτώβριο στο θέατρο Ήβη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγραψα μια πολύ αστεία ιστορία, που νομίζω θα την ευχαριστηθείτε πάρα πολύ. Αν είστε ερωτευμένοι, μη φοβάστε! Από αυτή την παράσταση θα φύγετε ακόμα πιο ερωτευμένοι. Αν πάλι θέλετε να χωρίσετε και δεν ξέρετε πώς, θα σας δείξουμε τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους τρόπους για να να το κανετε. Και αν σας χώρισαν, χωρίς να φταίτε... θα τους κάνουμε να το πληρώσουν πολύ ακριβά!! Ανυπομονώ!!!
Αυτόν τον Οκτώβριο, στο θέατρο ΗΒΗ... Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του.", έγραψε στο instagram.

 

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έγραψα μια πολύ αστεία ιστορία, που νομίζω θα την ευχαριστηθείτε πάρα πολύ. Αν είστε ερωτευμένοι, μη φοβάστε! Από αυτή την παράσταση θα φύγετε ακόμα πιο ερωτευμένοι. Αν πάλι θέλετε να χωρίσετε και δεν ξέρετε πώς, θα σας δείξουμε τους καλύτερους αλλά και τους χειρότερους τρόπους για να να το κανετε. Και αν σας χώρισαν, χωρίς να φταίτε... θα τους κάνουμε να το πληρώσουν πολύ ακριβά!! Ανυπομονώ!!! Αυτόν τον Οκτώβριο, στο θέατρο ΗΒΗ... Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του. Από τις @theatrikesskines #theater #comedy #fun #love #lovelovelove #breakup #myfirstplay Η προπώληση άρχισε στο viva.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis) στις 12 Ιούν, 2019 στις 5:22 πμ PDT

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης