Η συνεργασία μου με τον Πλούταρχο δεν έγινε γιατί μου είπαν, ότι δεν χωρούσε η αφίσα μου, έξω από το μαγαζί

Η συνεργασία μου με τον Πλούταρχο δεν έγινε γιατί μου είπαν, ότι δεν χωρούσε η αφίσα μου, έξω από το μαγαζί

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Λοιπόν ο δημοφιλής λυράρης και τραγουδιστής Νίκος Ζωδιάκης εξήγησε για ποιο λόγο δεν βρέθηκε τελικά στο σχήμα με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Μελίνα Ασλανίδου.

Εκτός από το θέατρο, κάνεις κάτι άλλο τώρα;

Θα βρίσκομαι μέχρι τις 15 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, στη μουσική σκηνή «Σπάγκος», στο Μικρολίμανο. Μετά τελειώνουν και οι παραστάσεις στην Αθήνα, πηγαίνουμε 10 ημέρες στην Κρήτη και στη συνέχεια, για ένα μήνα, στη Θεσσαλονίκη.

Περιμέναμε να σε δούμε να συνεργάζεσαι αυτή τη σεζόν με τον Γιάννη Πλούταρχο. Τι συνέβη και χάλασε η συνεργασία σας;

Μου έγινε πρόταση να συμμετάσχω στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο», με τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Μελίνα Ασλανίδου, αλλά διαφωνήσαμε στη… στροφή. Είχε να κάνει, όπως μου είπαν, με το ότι δεν χωρούσε η φωτογραφία μου, η αφίσα μου, έξω από το μαγαζί. Επειδή έχω μάθει να σέβομαι τον εαυτό μου και τους ανθρώπους που με έχουν φέρει εδώ που είμαι αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να απογοητεύσω ούτε τον εαυτό μου ούτε τους φίλους μου. Οι φίλοι μου, που θα έρχονταν εκεί, θα το έκαναν με καμάρι για να δουν τον καλλιτέχνη που αγαπούν και που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να με βλέπουν ψηλά και όχι άφαντο. Αυτό δεν το δέχτηκα, οπότε, δεν τα βρήκαμε.

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης