Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Δεν λέω την ηλικία μου.Όποιος έχει τέτοιες απορίες να ψάξει να τη βρει

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Δεν λέω την ηλικία μου.Όποιος έχει τέτοιες απορίες να ψάξει να τη βρει

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό People και στη Φανή Πλατσατούρα η Μίρκα Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως δεν θέλει αν λέει την ηλικία της.

"Δεν λέω την ηλικία μου. Όποιος έχει τέτοιες απορίες να ψάξει να τη βρει. Δεν την κρύβω, αλλά δεν θα τη βροντοφωνάξω κιόλας. Είναι γνωστά, πάντως, τα χρόνια μου. Με νοιάζει, δεν με νοιάζει, γεννήθηκα κάποια στιγμή κι εγώ. Τι να κάνουμε τώρα; Και στην τελική, τι 50, τι 60, τι 70".

Σε ερώτηση  για το πού ξόδεψε τα χρήματα που έβγαλε από το θέατρο και κυρίως από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους που παίζει στην τηλεόραση, απαντά η αγαπημένη ηθοποιός απαντά:  

"Το πρώτο που κοιτώ στις δουλειές είναι να υπάρχει καλή συνεργασία. Τι να το κάνω να παίξω έναν υπέροχο ρόλο με κακές συνθήκες; Να το βάλω στο βιογραφικό μου; Και 2.000 ευρώ παραπάνω να σου δώσουν, στα φάρμακα θα τα χαλάσεις στο τέλος, για να ηρεμήσουν τα νεύρα σου. Βεβαίως, έχω ανάγκη τα χρήματα, μην κάνω την έξυπνη. Αλλά προτιμώ να πάρω λιγότερα και να νιώθω καλά, γιατί, στην τελική, ούτε παιδιά έχω, ούτε πισίνες έφτιαξα, ούτε ακριβά αυτοκίνητα αγόρασα. Εγώ τις μεγάλες σπατάλες στη ζωή μου τις έκανα σε σαχλαμάρες. Περάσαν χρήματα από τα χέρια μου, αλλά είχα φτωχούς φίλους και τα μοίραζα. Έκλεινα περισσότερο προς το τζιτζίκι παρά προς το μυρμήγκι, κατά τον Αίσωπο"

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης