Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντηση στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Ντάνο και… η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε

Αντίνοος Αλμπάνης: Η απάντηση στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον Ντάνο και… η ανήθικη πρόταση που δέχθηκε

Τη δική του on air απάντηση στην Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης, αφού η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια συνέντευξης απάντησε πως θα επέλεγε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να τη βγάλει από το ασανσέρ αν είχε εγκλωβιστεί και όχι εκείνον. «Στη ζωή μου, στα 36 μου, δεν έχω αγοράσει κανέναν, οπότε ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του και να προχωρά μπροστά και να πηγαίνει όπου θέλει. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω και να επιβάλλω.

Θα με ενοχλούσε αν έλεγε με ποιον θέλει να μείνει στο ασανσέρ», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Για όσους δεν το θυμούνται η παρουσιάστρια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και είχε ερωτηθεί αν κλεινόταν σε ασανσέρ για μια ώρα με ποιον θα προτιμούσε να κλειστεί; Με τον Αντίνοο Αλμπάνη ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ», ήταν η απάντησή της.Ο Αντίνοος έδωσε με χιούμορ τη δική του απάντηση. Δημοσίευσε στο Insta story του βιντεάκι με τον ίδιο και τον Πέτρο Φιλιππίδη, κλεισμένους σε ένα ασανσέρ. Στο τέλος ο μεγάλος ηθοποιός του λέει «Χάθηκε να είναι ο Αγγελόπουλος!».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση μέσω Instagram για να περάσουν ένα βράδυ μαζί του δίνοντάς του το ποσό των 200.000 ευρώ.

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης