Πάνος Tόγιας: Όταν πήγα στο Λονδίνο για δουλειά κοιμόμουν τρεις μέρες σε παγκάκι και οι γονείς μου δεν το ήξεραν

Πάνος Tόγιας: Όταν πήγα στο Λονδίνο για δουλειά κοιμόμουν τρεις μέρες σε παγκάκι και οι γονείς μου δεν το ήξεραν

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του μίλησε ο Πάνος Τόγιας. Από την ηλικία κιόλας των 16 ετών, ο πρώην παίκτης του MasterChef αποφάσισε ότι ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική.

Όλα ξεκίνησαν όταν θέλησε να κάνει ένα τραπέζι στους φίλους του για τα γενέθλια του και μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του, στην Κάρυστο για να ετοιμάσει τις λιχουδιές του.

Ο γόης του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής όταν έγινε 18 ετών ήρθε στην Αθήνα για να παρακολουθήσει σχετικά μαθήματα. Έτσι όταν τελείωσε τη σχολή μαγειρικής πήγε σε ένα χωριό του Λονδίνου. Εκεί συνάντησε έναν σεφ, ο οποίος τον βοήθησε να «μυηθεί» στα μυστικά της μαγειρικής.

Τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιάς, ο Πάνος επέστρεψε στην Αθήνα και τότε συνάντησε έναν πολύ καλό του φίλο, τον Μιχάλη και του πρότεινε να φύγουν μαζί για το Λονδίνο. «Είχα στην τσέπη μου 400 ευρώ και εκείνος 300. Μου είπε μη μασάς και κάπως έτσι κλείσαμε εισιτήρια για το Λονδίνο. Στην αρχή μένανε σε ένα hostel με ξένους και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να βρω δουλειά για να φύγω από εκεί. Έστελνα 200 βιογραφικά την ημέρα. Ευτυχώς ήμουν τυχερός και βρήκα γρήγορα δουλειά», ανέφερε ο Πάνος Τόγιας.

«Βέβαια, τα λεφτά μας στο Hostel ήταν μετρημένα και τρώγαμε το πρωινό μας εκεί. Ήταν μια κακή φάση. Είχαμε ζητήσει και οι δυο από τις δουλειές μας να πληρωθούμε την ίδια ημέρα, προκειμένου να βρούμε ένα δωμάτιο για να μείνουμε. Τρεις ημέρες πριν πληρωθούμε τα λεφτά μας τελείωσαν και έτσι μείναμε στα παγκάκια. Έκανα τα πάντα για να κυνηγήσω το όνειρό μου», δήλωσε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Δείτε όσα είπε

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης