Η ζωή μου, ξέρεις άλλαξε πολύ μετά το “ GNTM”. Σοκαρίστηκα όταν βγήκα από το παιχνίδι

Η ζωή μου, ξέρεις άλλαξε πολύ μετά το “ GNTM”. Σοκαρίστηκα όταν βγήκα από το παιχνίδι

Συνέντευξη στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε η Εβελίνα Σκίτσκο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό  «Greece’s Next Top Model».

Tι κάνεις αυτή την περίοδο;

Ετοιμάζω το book μου με την Έλενα Χριστοπούλου κι από Σεπτέμβριο θα πάω στο εξωτερικό. Παράλληλα, προσπαθώ να εγκλιματιστώ στη νέα μου ζωή. Η ζωή μου, ξέρεις άλλαξε πολύ μετά το “Greece’s Next Top Model”.

Με ποιον τρόπο, δηλαδή;
Προηγουμένως, δεν με ήξερε κανείς. Τώρα με γνωρίζουν οι περισσότεροι και πρέπει να σου πω ότι, όταν βγήκα απ’ το παιχνίδι, σοκαρίστηκα. Με το που τελείωσε το παιχνίδι, δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όπου πήγαινα, με σταματούσαν μικρά παιδιά και μου μιλούσαν. Είναι ακόμα και σήμερα μεγάλο το σοκ για μένα, το ότι με βλέπουν κάποια παιδιά ως πρότυπο. Τι σημαντικό έχω κάνει δηλαδή, για να είμαι εγώ πρότυπο; Ανακάλυψα κάποιο φάρμακο που νικάει μία ασθένεια; Βρήκα έναν νέο νόμο στη φυσική; Βοήθησα με κάποιον τρόπο την ανθρωπότητα; Δεν θεωρώ ότι είμαι τόσο σημαντική, βάσει της πορείας μου, επειδή μπήκα σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα, για να αποτελώ πρότυπο για τα παιδιά. Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο. Είναι όμορφο να έρχονται παιδάκια και να μου ζητούν να βγάλουμε μία φωτογραφία, αλλά όταν μου λένε «θέλουμε να γίνουμε σαν εσένα», τρομάζω λίγο. Ok, τι να πω! (γελάει).

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης