Μάρθα Καραγιάννη: Από όλους αυτούς που έχουν

Μάρθα Καραγιάννη: Από όλους αυτούς που έχουν "φύγει" πιο πολύ μου λείπει...

Συνέντευξη στο ENJOY που κυκλοφορεί με την Κυριακάτικη Δημοκρατία  και στον Νίκο Νικόλιζα έδωσε η αγαπημένη πρωταγωνίστρια Μάρθα Καραγιάνη και μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσο της λείπει ο καλός της φίλος Γιάννης Δαλιανίδης.

"Με τον Γιάννη, τα τελευταία χρόνια της ζωής του, κάναμε πολλή παρέα και ήμασταν πάρα πολύ αγαπημένοι. Είναι αυτός που μου λείπει περισσότερο από όλους αυτούς που έχουν “φύγει”. Με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου, παρόλο που σφαζόμασταν στα γυρίσματα. Αλλά όλα εκ του αποτελέσματος μετράνε, και με τον Γιάννη ήμασταν σαν οικογένεια. Του χρωστάω ένα μεγάλο “ευχαριστώ”, γιατί, όταν είσαι στις δόξες σου, δεν τα υπολογίζεις αυτά. Μετά, κοιτάζοντας πίσω αντιλαμβάνεσαι ποιος σε βοήθησε, ποιους βοήθησες.

Ότι δίνεις παίρνεις. Από την άλλη, πιο κοντά από όλους τους συμπρωταγωνιστές μου ήμουν και είμαι με τον Βουτσά. Είμαστε και κουμπάροι με τον Κώστα, του βαφτίσαμε με την Ντόρα το παιδάκι τους με την Αλίκη. Απέκτησα τόσα όσα για να ζω καλά. Δεν υπήρξα ποτέ πλούσια, και τα ταξίδια που έκανα σε όλο τον κόσμο ήθελαν χρήματα. Δεν μου τα χάρισε ποτέ κανένας".

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ