Η Αφροδίτη Γραμμέλη απαντά σε όσα είπε για εκείνη ο Τρύφωνας Σαμαράς Αυτό ότι προσπαθώ να γίνω ο Παπανώτας με μαλλιά είναι εξυπνάδα, αστείο;

Η Αφροδίτη Γραμμέλη απαντά σε όσα είπε για εκείνη ο Τρύφωνας Σαμαράς Αυτό ότι προσπαθώ να γίνω ο Παπανώτας με μαλλιά είναι εξυπνάδα, αστείο;

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από την Αφροδίτη Γραμμέλη με αφορμή το video clip του με τη Σάσα Μπάστα.

Ο κομμωτής είπε πως η δημοσιογράφος θέλει να γίνει  Παπανώτας με μαλλιά κα πως είναι πικρόχολη.

Σήμερα η Αφροδίτη Γραμμέλη έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα είπε ο Τρύφωνας.

"Σε αυτά τα χρόνια που δουλεύω το έχω συνηθίσει αυτό. Η δική μου κριτική είχε να κάνει με το περιεχόμενο, τους στίχους και το βίντεο κλιπ. Δεν κάνω πίσω, δεν κάνω κ…τούμπες και δεν βγήκα στην ελληνική τηλεόραση με αντάλλαγμα να κλείσω το στόμα μου.

Ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πάρα πολύ στον τομέα του, στη δουλειά του θεωρώ ότι είναι κορυφαίος και είναι από τους πιο ευαίσθητους και πιο καλόψυχους ανθρώπους που έχω συναντήσει. Σέβομαι πάρα πολύ την καριέρα του και την προσωπικότητά του.

Το δικαίωμά μου, όμως, να εκφράζω την άποψή μου απέναντι σε κάτι που βλέπω που προσβάλει την αισθητική μου, όχι λόγω των ανθρώπων αλλά λόγω του περιεχομένου και του αισθητικού αποτελέσματος, θα την λέω μέχρι να πεθάνω. Δεν θα προσβάλω ποτέ ούτε τον κύριο Σαμαρά ούτε την κυρία Μπάστα, απλά να προσέχουμε λίγο τι λέμε δημόσια.

Είναι άλλο να κρίνεις το περιεχόμενο μια εκπομπής και άλλο να μιλάς επί προσωπικού για μια γυναίκα ή για έναν συνάδελφο. Αυτό ότι προσπαθώ να γίνω ο Παπανώτας με μαλλιά τι είναι; Είναι εξυπνάδα, αστείο; Εμένα δεν με αγγίζουν αυτά, δεν είμαι αυτής της λογικής και ποτέ στα κείμενά μου δεν χρησιμοποίησα τέτοιες εκφράσεις".

Δείτε το video

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης