Ένταση στο Πρωινό από τις δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη: Τα κανάλια δίνουν ευκαιρίες στη μία και στην άλλη και νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε το ίδιο ευτελείς

Ένταση στο Πρωινό από τις δηλώσεις της Στέλλας Μιζεράκη: Τα κανάλια δίνουν ευκαιρίες στη μία και στην άλλη και νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε το ίδιο ευτελείς

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε στο Πρωινό για το ρόλο της στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» καθώς και για τις βλέψεις της στην τηλεπαρουσίαση.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «θα ήθελα να κάνω δική μου εκπομπή στην τηλεόραση, ακόμα και δελτίο ειδήσεων».

Αυτή της η δήλωση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο Πρω1νό.

"Δεν μπορεί η Στέλλα Μιζεράκη να κάνει δελτίο ειδήσεων. Για να κάνεις δελτίο πρέπει να έχεις σπουδάσει, να ξέρεις ελληνικά, να μιλάς ελληνικά, να έχεις βγει στο δρόμο… Δεν μπορείς να έχεις πάει στο Power of love ημίγυμνη να έχεις δύο κιλά μαλλί, με φακούς επαφής και να θες να κάνεις δελτίο. Δεν μπορεί να βγαίνει η κάθε κοπέλα από ριάλιτι και να θέλει να κάνει δελτίο ειδήσεων. Εμάς μας προσβάλλει αυτό το πράγμα", είπε μη κρύβοντας την αγανάκτηση της η Αφροδίτη  Γραμμέλη.

"Της δόθηκε ευκαιρία να παρουσιάσει εκπομπή από τον ΣΚΑΪ; Συγγνώμη που το λέω αλλά πλέον επειδή ζούμε στην εποχή της φτήνιας και της αφέλειας, με την ίδια φτήνια μας αντιμετωπίζουν και τα κανάλια. Να μου λέει η Στέλλα Μιζεράκη ότι θέλει να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων, είμαι γελοίος που κάθομαι και κάνω αυτή τη δουλειά. Μας βλέπει ο κόσμος στα πάνελ και ασχολιόμαστε με τον έρωτα και το βρακί της καθεμίας, δεν είναι αυτή η δουλειά μας… Τα κανάλια δίνουν ευκαιρίες στη μία και στην άλλη και νομίζει ο κόσμος ότι είμαστε το ίδιο ευτελείς", είπε στη συνέχεια φανερά ενοχλημένος ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε όσα ειπώθηκαν αλλά και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά:

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης