Παντελής Boύρος: Η ενόχληση του Χρήστου και η... «κακιά» Σπυριδούλα

Παντελής Boύρος: Η ενόχληση του Χρήστου και η... «κακιά» Σπυριδούλα

Σε ρυθμούς ημιτελικών κινείται το MasterChef! Λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή είδαμε την αποχώρηση του Παντελή Βούρου.

Ο Παντελής σχολίασε και την τετράδα ξεκινώντας από τον Χρήστο Μπάρκα, με τον οποίο έχει ένα «δέσιμο» μιας και εκείνος είναι χαμηλών τόνων. «Ο Χρήστος είναι πιο καλό παιδί απ’ ότι φαντάζεστε. Έχει ψυχή μικρού παιδιού. Βέβαια κάποιες φορές ενοχλήθηκε από συμπεριφορές ορισμένων ατόμων μέσα στο MasterChef. Για παράδειγμα κάποιοι συμπαίκτες μας έκριναν το πιάτο του και αυτό δεν του άρεσε, αφού θεωρούσε ότι αρμόδιοι γι’ αυτό είναι οι κριτές», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Κλείνοντας, σχολίασε τη μοναδική γυναίκα που έχει παραμείνει στο MasterChef, τη Σπυριδούλα. «Η Σπυριδούλα πιστεύω είναι λίγο παρεξηγημένη. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Στα πλαίσια του παιχνιδιού ο καθένας βγάζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Η Σπυριδούλα ό,τι ήθελε να πει το έλεγε. Δεν ξέρω τι έλεγε πίσω από τις κάμερες, αλλά στην παρέα είναι πολύ καλή, χαβαλές. Και μαγειρικά είναι πολύ καλή», πρόσθεσε.

Δείτε όσα είπε ο δημοφιλής Παντελής

 

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης