Σταθερά πρώτοι Καραβάτου-Κατσούλης! Χαμηλά νούμερα για Σπυροπούλου- Δείτε αναλυτικά τις τηλεθεάσεις

Σταθερά πρώτοι Καραβάτου-Κατσούλης! Χαμηλά νούμερα για Σπυροπούλου- Δείτε αναλυτικά τις τηλεθεάσεις

Xθες για μια ακόμα φορά τόσο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όσο και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη έριξαν τα δικά τους "όπλα" στη "μάχη" της τηλεθέασης, για να πάρουν την πρωτιά.

Μετά από μία εβδομάδα με πολλές φήμες περί διακοπής της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και την ώρα που κάποιοι υποστήριζαν ότι αυτό μπορεί να ήταν και το τελευταίο Σαββατοκύριακο ζωντανών εκπομπών για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η νεαρή παρουσιάστρια καλωσόρισε τους τηλεθεατές, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και τις «μπηχτές» της σχετικά με το πόσο δύσκολη συνεργάτιδα ακούγεται πως είναι.

Ωστόσο, το τηλεοπτικό κοινό δεν φάνηκε να επιλέγει το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», το οποίο έμεινε σε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης για ακόμα μία φορά.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σαββατοκύριακο με δράση» συγκέντρωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ειδικά στο γενικό σύνολο, όπου πέρασε τις δύο ψυχαγωγικές εκπομπές με τις οποίες, ωστόσο, δεν μπορεί να συγκριθεί ευθέως καθώς έχει πολύ μικρότερη διάρκεια.

Η εκπομπή των Καραβάτου- Κατσούλη συγκέντρωσε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης, τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο νεανικό κοινό.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, χθες Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» συγκέντρωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 15,6%, φτάνοντας μέχρι το 17,9%, ενώ η εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» συγκέντρωσε μέσο όρο 9%, φτάνοντας μέχρι το 10,6%, με τα περισσότερα τέταρτα να μένουν σε μονοψήφια ποσοστά.

Η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με δράση» συγκέντρωσε μέσο όρο 16,8% φτάνοντας μέχρι και το 17,8%, ενώ η εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα» που προβλήθηκε στη συνέχεια από τον ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 11,1%, φτάνοντας μέχρι το 16,5%.

Και οι επαναλήψεις του Mega σημείωσαν αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ενώ πέρασαν την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο γενικό σύνολο.

Η επανάληψη της εκπομπής «Χωρίς συνταγή» έκανε μέσο όρο 14,1%, το «Κάν’το όπως ο Άκης» 10,4%, ενώ η επανάληψη της σειράς «Μοντέρνα οικογένεια» έκανε μέσο όρο 11,2%.

Στο νεανικό κοινό, δε, η εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη ήταν πρώτη με μέσο όρο 15,5%, φτάνοντας μέχρι το 17,9%, ενώ αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έμεινε στο 9,6%, φτάνοντας μέχρι το 12,3%.

Το «Σαββατοκύριακο με δράση» έκανε μέσο όρο 11,6%, με το υψηλότερο τέταρτο να σημειώνει 13,8%, ενώ το «Goal χωρίς σύνορα» έκανε μέσο όρο 13,9%, φτάνοντας μέχρι το 15,9%.

Όσο για τις επαναλήψεις του Mega, το «Χωρίς συνταγή» συγκέντρωσε μέσο όρο 10,4%, ενώ «Κάν’το όπως ο Άκης» και «Μοντέρνα οικογένεια» έμειναν στο 7,5%.

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε τι συνέβη και αποχώρησε από την παράσταση "Φάλτσο Σοπράνο"
Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε τι συνέβη και αποχώρησε από την παράσταση "Φάλτσο Σοπράνο"
Ο Παύλος Κοντογιαννίδης αποκάλυψε τι συνέβη και αποχώρησε από την παράσταση "Φάλτσο Σοπράνο"
Όλες οι ειδήσεις εδώΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ