Δόμνα Κουντούρη: Η συγκινητική εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του Fame Story για το πρόβλημα της ψυχικής υγείας

Δόμνα Κουντούρη: Η συγκινητική εξομολόγηση της πρώην παίκτριας του Fame Story για το πρόβλημα της ψυχικής υγείας

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε, Πέμπτη 7 Μαρτίου, τον ιδρυτή και επικεφαλής του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI), αντιστράτηγο ε.α και ειδικό ερευνητή και αναλυτή ηλεκτρονικών εγκλημάτων, Μανώλη Σφακιανάκη. 

Ο κ. Σφακιανάκης μιλάει στο «The 2Night Show» για το πώς κατάφερε να ιδρύσει μόνος του το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και εξηγεί γιατί αποκαλούσαν τη μονάδα «τμήμα - ταξί». Επιπλέον, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση αρπαγής της ανήλικης Δέσποινας και εξομολογείται ποιο είναι το περιστατικό που τον έχει συγκλονίσει στην πολυετή πορεία του. Τέλος, μιλάει για τη δημιουργία του ελληνικού CSI.

Στη συνέχεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου συναντά για πρώτη φορά τηλεοπτικά τον Γρηγόρη και περιγράφει την εμπειρία του στον στρατό και το περιστατικό βίας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο ενώ μιλάει για τα περιττά κιλά που είχε και το bullying που βίωσε στην παιδική του ηλικία.  Εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να ευαισθητοποιηθεί με την ιστορία του Βαγγέλη Γιακουμάκη και να γράψει την παράσταση «Η Σιωπή Δεν Είναι Χρυσός», προς τιμήν του.

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Δόμνα Κουντούρη, που τη γνωρίσαμε από το «Fame Story 3», μιλάει για τους λόγους που επέλεξε να απέχει από τη δημοσιότητα, το πρόβλημα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης