Η Λάουρα Νάργες μιλάει για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο και εξηγεί γιατί έχει κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μονόπετρο

Η Λάουρα Νάργες μιλάει για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο και εξηγεί γιατί έχει κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μονόπετρο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με αυθορμητισμό, χιούμορ, χαλαρή διάθεση και φαντασία συζητά, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 23:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η Λάουρα Νάργες έρχεται στο «The 2Night Show» και μιλάει για τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Μουρούτσο ενώ, αποκαλύπτει ότι έχει παρεξηγηθεί σαν χαρακτήρας. Τέλος, μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ανασφάλειες της και εξηγεί γιατί έχει κάνει δώρο στον εαυτό της ένα μονόπετρο.

Καλεσμένη του Γρηγόρη είναι επίσης η Νέμεσις Μαρνέζου. Η κόρη του Λεκτικού Επεξεργαστή μιλάει για τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της αποκαλύπτοντας την αιτία θανάτου του ενώ συνομιλεί με τον Γρηγόρη για τη μουσική και την πίστη της στον Θεό.

Τέλος, ηΤζένη Λάττου, το μοντέλο με καταγωγή από τη Σιγκαπούρη που κάνει καριέρα και σαν χορεύτρια, μιλά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, τις στερήσεις, τη θλίψη, αλλά και την απόφαση να πάρει τη ζωή στα χέρια της.  Επίσης, αποκαλύπτει τη σχέση που είχε με τον Παντελή Παντελίδη και εξηγεί γιατί αυτή δεν είδε ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης