Μια εκδήλωση με Αρχαία Ελληνικά Ιδανικά

Μια εκδήλωση με Αρχαία Ελληνικά Ιδανικά

Στο πλαίσιο της προώθησης των αρχαίων ελληνικών ιδανικών με φιλανθρωπικό χαρακτήρα η Orpheus Luxury Collection άνοιξε τις πόρτες της σε εκλεκτό  κοινό της Nεας Υόρκης,  για δεύτερη φορά, με μια μοναδική εκδήλωση μεγάλης εμβέλειας που θα δημιουργήσει αίσθηση στη σημερινή συγκυρία.

Η γνωστή Ελληνοαμερικανίδα επιχειρηματίας και πρόεδρος Georgia Nomikos οργάνωσε και παρουσίασε Αρχαίο Ελληνικό Συμπόσιο με αφορμή της  έναρξης του Hellenic Fund by the Luce Foundation και έδωσε ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον,στο κρίσιμο σταυροδρόμι  ανανέωσης και βοήθειας  που χρειάζεται η Ελλάδα.

 Όλα τα έσοδα της βραδιάς θα προσφερθούν στην Ελλάδα προς βοήθεια για ορφανά-φτωχά Ελληνόπουλα και  παιδιά εισερχόμενων μεταναστών.

Ένα πρόγραμμα  με αρχαίες ελληνικές γευσιγνωσίες, παραστάσεις με θεατρικά αποσπάσματα  από  Τρωάδες,  Αριστοφάνη και οι  μαγευτικές μουσικές νότες της Μαρίας Μανουσακη   έδωσαν στους καλεσμένους την αίσθηση πως δεν  είδαν μόνο μια παράσταση, αλλά έζησαν μια πρωτότυπη αξέχαστη εμπειρία!

Η Orpheus  Luxury Collection, σκοπεύει να πραγματοποιήσει και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, δημιουργώντας παράλληλα μια «γέφυρα συνεργασίας» με την Ελλάδα.

Η κυρία  Νομικού τιμήθηκε  με το βραβείο “Global Adviser” 2015-2016  από τον φιλανθρωπικό οργανισμό The J. Luce Foundation, το όποιο αναδεικνύει και στηρίζει  Young Global leaders.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε.. www.orpheusluxurycollection.com

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης