Συγκλονίζει η 8χρονη Ευαγγελία που δίνει τη δική της

Συγκλονίζει η 8χρονη Ευαγγελία που δίνει τη δική της "μάχη" με τον καρκίνο και πρέπει να μεταβεί σε ειδικό κέντρο σε Λονδίνο- Η έκκληση της οικογένειας για βοήθεια

Η 8χρονη Ευαγγελία- Στυλιανή δίνει εδώ και δύο περίπου χρόνια τη δική της "μάχη" με τον καρκίνο.

Το κοριτσάκι από την Αγία Μαρίνα Χανίων, δε χάνει το χαμόγελό του, αν και βιώνει έναν Γολγοθά.

Η μικρή διαγνώστηκε το 2016 με επιθηλιακό όγκο Wilms, όγκο δηλαδή στο νεφρό και παρά τις επεμβάσεις και τις χημειοθεραπείες, ο καρκίνος έκανε μεταστάσεις, με αποτέλεσμα οι Έλληνες γιατροί να δηλώνουν πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο για το 8χρονο κοριτσάκι.

Όπως αναφέρουν οι γονείς της, μόνη ελπίδα για την Ευαγγελία είναι μία πειραματική θεραπεία, σε ειδικό κέντρο στο Λονδίνο. 

Ωστόσο, για να δεχτεί το συγκεκριμένο κέντρο το κοριτσάκι θα πρέπει να προκαταβληθεί το πόσο των 350.000 λιρών, που αντιστοιχεί σε περίπου 380.000 ευρώ.

«Έπρεπε να είμαστε ήδη εκεί» τόνισε ο πατέρας της μικρής, ενώ ανέφερε πως οι γιατροί εκεί τους δίνουν βάσιμες ελπίδες.

Οι γονείς του παιδιού είναι άνεργοι, καθώς στέκονται στο πλευρό της κόρης του από τη στιγμή που έμαθαν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να συγκεντρώσουν το ποσό.

Όποιος επιθυμεί να προσφέρει την ελπίδα στην 8χρονη Ευαγγελία, μπορεί να στείλει μήνυμα στο [email protected], να τηλεφωνήσει στο 699-96 85 448, ή να καταθέσει όποιο ποσό μπορεί στο ΙΒΑΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Μητέρα της μικρής) GR08 0171 6350 0066 3510 6838 558 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΕΒΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ (Μητέρα της μικρής).

 

 

Δημοφιλη Αρθρα

Διαβάστε Επίσης

Δεν μπορώ να σας πω αν είναι καλός ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα σας πω ότι είναι συγκλονιστικός
Δεν μπορώ να σας πω αν είναι καλός ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα σας πω ότι είναι συγκλονιστικός
Δεν μπορώ να σας πω αν είναι καλός ο Γιώργος Αγγελόπουλος, θα σας πω ότι είναι συγκλονιστικός